Camping kust Nederland

  • Aan de voet van de duinen
  • Midden in de natuur
  • Comfortabele plaatsen

Camping Weltevreden in Zoutelande is een gezellige en comfortabele camping aan de kust van Nederland. Onze camping ligt aan de voet van de duinen en het mooie Zuiderstrand is dus heel gemakkelijk bereikbaar. Een vakantie in eigen land doorbrengen heeft veel voordelen. Wie denkt dat mooie stranden alleen aan de kust in Zuid-Frankrijk te vinden zijn heeft het mis. Het strand van Zoutelande is uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland. Kom daarom tijdens uw vakantie naar Camping Weltevreden aan de kust en blijf lekker in Nederland.

Faciliteiten van Camping Weltevreden aan de kust in Nederland

In de directe omgeving van de camping kunt u mooie fiets- of wandeltochten maken. Bovendien vormt de camping een goede uitvalsbasis voor dagjes weg naar de gezellige plaatsen als Middelburg, Domburg en Veere. Op de camping zelf kunt u natuurlijk heerlijk ontspannen. Laat u bijvoorbeeld masseren in onze massagesalon. Werkt u zich liever in het zweet, breng dan een bezoekje aan de fitnessruimte.

Reserveren

Op onze camping aan de kust van Nederland kunt u een comfortabele en ruime plaats reserveren voor uw tent, caravan of uw camper. Bovendien kunt u een van onze luxe chalets huren. Reserveer meteen en maak gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31(0)118 561321.

Contact/Kontakt

Camping Weltevreden
Westkapelseweg 55
4374 ND ZOUTELANDE

tel. +31(0)118 561321
e-mail. info@campingweltevreden.nl
website. www.campingweltevreden.nl

Protected with SiteGuarding.com Antivirus