Coronamaatregelen en annuleringen

De camping is open, je bent van harte welkom. Op vakantie gelden dezelfde regels als thuis. Hou je daar aan!  Als je vanuit Belgie naar Nederland wilt komen, zijn er nog een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen omdat Belgie nog steeds code oranje heeft. Alle informatie over vakantie in Nederland, testen en quarantaine vind je hier. Wat de regels zijn als je terugkeert naar Belgie vanuit Nederland is bij ons niet bekend. 

Corona is niet langer overmacht aangezien het al ruim een jaar bestaat. Daarom gelden nu ook weer onze normale annuleringsvoorwaarden. We hebben onze annuleringsvoorwaarden versoepeld vanwege Corona en sinds 2020 zijn ze als volgt. Tot 14 dagen voor aankomstdatum kun je kosteloos annuleren en wordt de volledige aanbetaling teruggestort. Bij annulering van 13 dagen tot 1 dag voor aankomst is 50% van de totaalprijs verschuldigd (toeristenbelasting, BTW, inbegrepen). Als je op de dag van aankomst annuleert, ben je 100% van het totaalbedrag verschuldigd. Annulering wordt niet door ons gedaan, dat moet je zelf doen. Als je wacht tot de aankomstdatum en wij hebben niets  gehoord, dan is het totale bedrag verschuldigd en wordt er geen geld worden terugbetaald of een voucher gegeven. 

Voor chalets gelden andere regels dan voor kamperen. Alles over reserveren en annuleren lees je hier. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust.  

Dit zijn de geldende regels en voorzieningen op de camping: 
  • Het sanitairgebouw is open, enkele wastafels zijn afgesloten en het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
  • De receptie is geopend. Door een raam is het mogelijk om contact te hebben met voldoende afstand. 
  • Er zijn verschillende plaatsen waar je je handen met alcohol kunt ontsmetten.
  • Betaal zoveel mogelijk vooraf, per bank, via de link in je reservering. Als je toch iets moet betalen op de camping, doe dat dan met pin, niet contant.
  • Broodboetiek Bij Bastiaan is dagelijks geopend van 8.00 tot 14.00 uur 
  • De winkels in Zoutelande en omgeving zijn geopend. 
  • Op dinsdag is er een kleine toeristenmarkt in Zoutelande. 
  • Eten of boodschappen laten bezorgen op de camping is niet mogelijk.
Voor iedereen geldt het landelijke advies: houd afstand en zoek de drukte niet op. We zijn heel blij om jullie nog steeds te kunnen begroeten. Wel vragen wij jullie uitdrukkelijk om je te houden aan de geldende regels. Jullie en onze gezondheid en die van de inwoners van Zoutelande en omgeving is voor ons het allerbelangrijkste.