Klik hier om onze nieuwsbrief te lezen. 
Klik hier voor de prijslijst van 2021

Corona Update 

De camping is gewoon open, je bent van harte welkom. Als je wilt annuleren, dan kan dat ook. Valt de aankomstdatum binnen 14 dagen vanaf de dag dat je wilt annuleren, dan krijg je een voucher voor je (aan)betaling. Is het langer dan 14 dagen vooruit, dan kun je volgens de geldende annuleringsvoorwaarden kostenloos annuleren en krijg je een eventuele (aan)betaling terug overgemaakt. Deze regeling geldt voor kampeer- en camperplaatsen. Heb je een chalet gehuurd en je wilt deze annuleren, dan krijg je voor reserveringen binnen 14 dagen een voucher en bij langer dan 14 dagen vooruit gelden de regels van de RECRON. Alle annuleringsvoorwaarden lees je hier. Deze regeling blijft duren, zolang de huidige regels van zowel de Nederlandse, Belgische en Duitse regering zo blijven als op dit moment. Annuleer altijd per mail en vermeld je bankgegevens als we geld terug moeten overmaken. Hier op de website vind je altijd de laatste informatie hier over.

Het sanitairgebouw is open. Verder is de horeca in Zoutelande en omgeving gesloten volgens de landelijke regelgeving. Er zijn voldoende restaurants waar je kunt afhalen. Als je hier klikt vind je meer informatie over vakantie in Nederland en de geldende regels. Wij hanteren de landelijke richtlijnen. Er zijn verschillende plaatsen waar je je handen kunt ontsmetten. Ook vragen wij gasten vanaf nu een mondkapje te dragen in het toiletgebouw en binnen in de receptie. De actuele regels binnen de Veiligheidsregio Zeeland vind je hier: https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus

Dit zijn de geldende regels en voorzieningen op de camping: 
 • Het sanitairgebouw is open, enkele wastafels zijn afgesloten. 
 • Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
 • De receptie is geopend. Door een raam is het bij redelijk weer mogelijk om contact te hebben met voldoende afstand. 
 • We vragen jullie om in het toiletgebouw en in de receptie een mondkapje te dragen. 
 • Je mag niet meer dan 3 gasten per dag ontvangen in je voortent/caravan/chalet.
 • Voor chalets geldt: een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een chalet te huren.
 • Er is een sanitainer, waar je je handen met alcohol kunt ontsmetten.
 • Betaal zoveel mogelijk vooraf, per bank, via de link in je reservering. Als je toch iets moet betalen op de camping, doe dat dan met pin, niet contant.
 • De winkels in Zoutelande en omgeving zijn open. 
 • Op dinsdag is er een kleine warenmarkt in Zoutelande.
 • Restaurants en cafes zijn gesloten, bij de meeste restaurants kun je afhalen. 
 • Eten laten bezorgen op de camping is niet mogelijk.
Voor iedereen geldt het landelijke advies: houd afstand en zoek de drukte niet op. We zijn heel blij om jullie nog steeds te kunnen begroeten. Wel vragen wij jullie uitdrukkelijk om je te houden aan de geldende regels. Jullie en onze gezondheid en die van de inwoners van Zoutelande en omgeving is voor ons het allerbelangrijkste.