Reserveren
DE CAMPING IS VOL. In augustus zijn er alleen nog mogelijkheden voor enkele losse nachtjes. Alle Chalets zijn in ieder geval bezet tot 24 oktober. Een enkele keer wordt nog wel eens wat geannuleerd, maar het is helaas niet mogelijk om een wachtlijst aan te leggen. Via Zoek en boek op de website kun je precies de mogelijkheden zien, zie je wat het kost en de reservering is meteen definitief. Er zijn voor de komende winter GEEN winterplaatsen meer beschikbaar. 

Als je reserveert betaal je binnen 14 dagen 50% van het complete huurbedrag, de rest bij aankomst. Mocht de vakantie toch niet door kunnen gaan in verband met de regels van de overheid, dan krijg je voor deze aanbetaling een voucher die te gebruiken is tot 31 december 2022. Als je al een voucher hebt ontvangen, kun je deze natuurlijk inzetten voor een nieuwe reservering. Geef dit aan bij je reservering zodat wij alles goed kunnen verwerken. Reserveren voor volgend jaar is nog niet mogelijk. 

Maatregelen in verband met het coronavirus
Wij hanteren de landelijke richtlijnen, waarbij het houden anderhalve meter afstand het belangrijkst is. Het sanitairgebouw is geopend. Enkele wastafels zijn afgesloten. Er zijn verschillende plaatsen waar je je handen kunt ontsmetten. De actuele regels binnen de Veiligheidsregio Zeeland vind je hier: https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus


Honden

Tot 1 november zijn honden alleen toegestaan op de camperplaatsen C6 t/m C13 en kampeerplaatsen 4 en 5. In chalets zijn honden niet toegestaan. 

Voorzieningen op en buiten de camping: 
 • Het sanitairgebouw is open.  
 • Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
 • De receptie is geopend. Via een raam is het mogelijk om met voldoende afstand contact te hebben. 
 • Er is een sanitainer, waar je je handen met alcohol kunt ontsmetten.
 • Betaal zoveel mogelijk vooraf, per bank, via de link in je reservering. Als je toch iets moet betalen op de camping, doe dat dan met pin, niet contant. 
 • Bakkerij ‘Bij Bastiaan’ is elke dag geopend van 8.00 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. 
 • Elke woensdagavond tot 26 augustus staat de Pizzabus op de camping
 • De winkels in Zoutelande en omgeving zijn open. 
 • Op dinsdag is er een kleine warenmarkt op Zoutelande. De toeristenmarkt gaat dit seizoen niet door. 
 • Restaurants en cafes zijn open. Vraag bij het restaurant welke regels ze hanteren. 
 • Strandhuisjes zijn te huur bij de receptie (bij beschikbaarheid)
Voor iedereen geldt het landelijke advies: houd afstand en zoek de drukte niet op. We zijn heel blij om een deel van onze gasten weer te kunnen begroeten. Wel vragen wij jullie uitdrukkelijk om je te houden aan de geldende regels. Jullie en onze gezondheid en die van de inwoners van Zoutelande en omgeving is voor ons het allerbelangrijkste.