Update dinsdag 2 juni

Wat betekenen de regels van de VRZ voor gasten van camping Weltevreden?

Vaste standplaats
Huurders van een vaste standplaats zijn welkom. De douches zijn op last van de overheid gesloten tot 1 juli. De wc's zijn wel geopend. 

Verhuur chalets
Gasten die een chalet gereserveerd hebben zijn welkom. Reserveren kan via de website, telefonisch (tijdens kantooruren) of per mail. Voor annuleringen van chalets gelden op dit moment de voorwaarden van de RECRON. 

Voorseizoenplaats en arrangementen

Gasten met een (verlengde) voorseizoenplaats of het arrangement meigenieters zijn welkom vanaf 9 mei. Dat is ook de datum dat de voorseizoenplaats of arrangement in gaat. Voor de periode voorafgaand aan deze datum waar je geen gebruik kon maken van de plaats, ontvang je een voucher die je tot 31 december 2022 kunt besteden voor een andere vakantie. Gasten met een Juni 1 en/of Juni 2 arrangement zijn welkom. De douches zijn op last van de overheid gesloten tot 1 juli, de wc;s zijn geopend. Beschik je zelf niet over sanitair of wil je geen gebruik maken van de plaats met alleen eigen sanitair, annuleer dan zo snel mogelijk. Je krijgt dan ook een voucher voor je (aan)betaling, geldig tot 31 december 2022  en we kunnen de plaats aan iemand anders verhuren. Dat geldt voor alle arrangementen tot 1 juli. Voor annuleringen vanaf 1 juli gelden de regels van de RECRON.  

Toeristische plaatsen
Camperplaatsen en kampeerplaatsen mogen weer verhuurd worden, ook als je alleen beschikt over een chemisch toilet. Vanaf 29 mei mogen we 75% van de bezetting ontvangen en vanaf 1 juli 100%. Er vanuit gaande dat het virus onder controle blijft. De douches blijven op last van de overheid gesloten tot 1 juli, de wc's zijn wel open. Heb je gereserveerd, maar geen eigen sanitiair of wil je geen gebruik maken van de plaats zonder dat de douches geopend zijn, annuleer dan zo snel mogelijk. Je ontvangt dan een voucher voor je (aan)betaling die je kunt gebruiken tot 31 december 2022 en wij kunnen de plaats weer aan iemand anders verhuren. Voor annuleringen na 1 juli gelden op dit moment de voorwaarden van de RECRON.

Reserveren
Het is nu mogelijk om te reserveren voor de rest van 2020. Het is op dit moment erg druk met aanvragen, zowel telefonisch als per mail. We doen er alles aan om de aanvragen zo snel mogelijk te verwerken. Reserveren is het makkelijkst en snelst via de website onder Zoek en boek, maar het kan ook telefonisch (tijdens kantooruren) of per mail. Als je reserveert betaal je binnen 14 dagen 50% van het complete huurbedrag, de rest bij aankomst. Mocht de vakantie toch niet door kunnen gaan in verband met de regels van de overheid, dan krijg je voor deze aanbetaling een voucher die te gebruiken is tot 31 december 2022. Als je al een voucher hebt ontvangen, kun je deze natuurlijk inzetten voor een nieuwe reservering. Geef dit aan bij je reservering zodat wij alles goed kunnen verwerken. Reserveren voor volgend jaar is nog niet mogelijk.  

Honden
Honden zijn tot 1 juli op de hele camping toegestaan. We berekenen geen extra kosten voor de hond. Van 1 juli tot 1 november zijn honden alleen toegestaan op de camperplaatsen C6 t/m C13 en kampeerplaatsen 4 en 5. In chalets zijn honden niet toegestaan. 

Voorzieningen op en buiten de camping: 
 • De douches zijn op last van de overheid gesloten tot 1 juli. De wc's zijn wel geopend.
 • Ook de ruimte van de vaatwasser is op dit moment gesloten.
 • Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
 • De receptie is overdag geopend. Via een raam is het mogelijk om met voldoende afstand contact te hebben. 
 • Er is een sanitainer, waar je je handen met alcohol kunt ontsmetten.
 • Betaal zoveel mogelijk vooraf, per bank, via de link in je reservering. Als je toch iets moet betalen op de camping, doe dat dan met pin, niet contant. 
 • Bakkerij ‘Bij Bastiaan’ is open.
 • De winkels in Zoutelande en omgeving zijn open. 
 • Op dinsdag is er een kleine warenmarkt op Zoutelande. De toeristenmarkt gaat dit seizoen niet door. 
 • De horeca is geopend vanaf 1 juni. Een plaats op het terras hoef je meestal niet te reserveren, binnen wel. Vraag bij het restaurant welke regels ze hanteren. 
 • Strandhuisjes mogen ook weer worden gebruikt. Je kunt ze huren bij de receptie.
 • Alle evenementen in de omgeving zijn tot 1 september verboden.
Voor bezoekers geldt het landelijke advies: blijf zoveel mogelijk bij je verblijfadres en zoek de drukte niet op. We zijn heel blij om een deel van onze gasten weer te kunnen begroeten. Wel vragen wij jullie uitdrukkelijk om je te houden aan de geldende regels. Jullie en onze gezondheid en die van de inwoners van Zoutelande en omgeving is voor ons het allerbelangrijkste.