Coronamaatregelen en annuleringen

Zowel de Belgische als de Nederlandse regering geven nog steeds een dringend advies om niet naar het buitenland te gaan, alleen als dat noodzakelijk is. Er wordt op dit moment gewerkt aan een wet waarbij een negatieve coronatest verplicht is en ook een quarantaineplicht voor gasten uit landen met een hoge besmettingsgraad wordt ingevoerd. Je moet voor beide een verklaring hebben. Is dat niet het geval, dan kan dit een bekeuring van € 435,00 opleveren. Deze wet zal waarschijnlijk ingaan op 15 mei. Je moet je zelf verdiepen in de regels en ook zelf beslissen of je wil komen of niet.Onze camping is open, we verbieden geen gasten om te komen maar als je komt moet je je natuurlijk aan de regelgeving houden. Alle informatie over vakantie in Nederland, testen en quarantaine vind je hier. 

Corona is niet langer overmacht aangezien het al ruim een jaar bestaat. Daarom gelden nu ook weer onze normale annuleringsvoorwaarden. We hebben onze annuleringsvoorwaarden versoepeld vanwege Corona en sinds 2020 zijn ze als volgt. Tot 14 dagen voor aankomstdatum kun je kosteloos annuleren en wordt de volledige aanbetaling teruggestort. Bij annulering van 13 dagen tot 1 dag voor aankomst is 50% van de totaalprijs verschuldigd (toeristenbelasting, BTW, inbegrepen). Als je op de dag van aankomst annuleert, ben je 100% van het totaalbedrag verschuldigd. Annulering wordt niet door ons gedaan, dat moet je zelf doen. Als je wacht tot de aankomstdatum en wij hebben niets  gehoord, dan is het totale bedrag verschuldigd en wordt er geen geld worden terugbetaald of een voucher gegeven. 

Voor chalets gelden andere regels dan voor kamperen. Alles over reserveren en annuleren lees je hier. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust.  

Dit zijn de geldende regels en voorzieningen op de camping: 
 • Het sanitairgebouw is open, enkele wastafels zijn afgesloten en het dragen van een mondkapje is verplicht.
 • Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
 • De receptie is geopend. Door een raam is het mogelijk om contact te hebben met voldoende afstand. 
 • Je mag niet meer dan 1 gast per dag ontvangen in je voortent/caravan/chalet. (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Vanaf 28 april zijn dat 2 personen. 
 • Er is een sanitainer, waar je je handen met alcohol kunt ontsmetten.
 • Betaal zoveel mogelijk vooraf, per bank, via de link in je reservering. Als je toch iets moet betalen op de camping, doe dat dan met pin, niet contant.
 • Broodboetiek Bij Bastiaan is dagelijks geopend van 8.00 tot 14.00 uur 
 • 28 april om 4.30 uur vervalt de avondklok
 • De winkels in Zoutelande en omgeving zijn op afspraak geopend. Vanaf 28 april ook zonder afspraak. De supermarkt en andere essentiele winkels zijn gewoon open. 
 • Op dinsdag is er een kleine warenmarkt in Zoutelande.
 • Je kunt bij verschillende restaurants afhalen. De terrassen zijn vanaf 28 april onder voorwaarden geopend van 12.00 tot 18.00 uur. 
 • Eten of boodschappen laten bezorgen op de camping is niet mogelijk.
Voor iedereen geldt het landelijke advies: houd afstand en zoek de drukte niet op. We zijn heel blij om jullie nog steeds te kunnen begroeten. Wel vragen wij jullie uitdrukkelijk om je te houden aan de geldende regels. Jullie en onze gezondheid en die van de inwoners van Zoutelande en omgeving is voor ons het allerbelangrijkste.