Camperplaats aan zee

Camping Weltevreden is uitermate geschikt voor het huren van een camperplaats pal aan zee. Voor extra comfort hebben alle camperplaatsen een harde en vlakke ondergrond met gras. Zo zet je je camper eenvoudig neer voor een heerlijke vakantie. De camping is het hele jaar geopend, dus ook in de winter ben je van harte welkom. 

Kies je ideale camperplaats aan zee

Op onze camping bepaalt je zelf hoe je de vakantie met je camper doorbrengt. Op onze camperplaatsen kampeer je het hele jaar door voor een aantrekkelijk tarief. De basis plaatsen zijn gelegen op het autovrije gedeelte van de camping. Deze camperplaatsen zijn gemiddeld 90m2 groot. Op de basis camperplaats bent u van alle gemakken voorzien. Hier ben je van alle gemakken voorzien. Er is namelijk elektriciteit, stromend water en een afvoer aanwezig. Ook is er een eigen parkeerplaats. De basis plaatsen zijn gelegen dichtbij het luxe verwarmde sanitair gebouw met familiedouches en een bad voor baby’s en peuters.

Boek snel je camperplaats voor een heerlijke vakantie aan zee

Je wilt toch ook graag een heerlijke vakantie aan zee met je camper? Geniet van de vrijheid en de rust op Camping Weltevreden. Zin om iets leuks te doen in de mooie omgeving? Ontdek een mooie stad als Middelburg of Veere, bezoek het wereldberoemde Neeltje Jans of relax bij mooi weer een dagje op het strand. Boek vandaag nog je eigen camperplaats aan zee.