Chalets in Zoutelande

Wil je wel het camping gevoel beleven, maar heb je zelf geen camper, caravan of tent? Of ga je voor wat meer comfort en privacy tijdens je welverdiende vakantie? Dan kun je bij Camping Weltevreden ook verblijven in een moderne en comfortabele chalet. 

Comfortabele chalets van alle gemakken voorzien
Je kunt onze chalets huren van zaterdag tot zaterdag, voor 1 of meerdere weken. Aankomst is vanaf 14:00 en vertrek voor 10:00 uur. Je laat het chalet netjes en opgeruimd achter, wij regelen de schoonmaak en rekenen daarvoor verplichte schoonmaakkosten. We bieden diverse types chalets aan voor 2 tot maximaal 6 personen. Al onze chalets zijn netjes en volledig ingericht met een comfortabele woonkamer en slaapkamers, een terras, tv en een volledig ingerichte keuken. Verschillende chalets hebben zelfs een vaatwasser. In de slaapkamer staan éénpersoons bedden en/of stapelbedden. De bedden zijn voorzien van kussens en éénpersoons dekbedden. Om je verblijf nog comfortabeler te maken kun je linnenpakketten bij ons huren, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf meebrengen. Er is een beperkt aantal kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Geef dit bij voorkeur aan tijdens je reservering als je hiervan gebruik wilt maken. Je kunt gebruik maken van het gratis Wifi netwerk op de gehele camping. Huisdieren zijn in onze chalets niet toegestaan, ook niet voor bezoekers. Bij de prijs van een chalet komen altijd de verplichte schoonmaakkosten. De toeristenbelasting van € 2,05 per persoon per overnachting wordt apart berekend. 

Stroomverbruik
Op de camping zijn we voortdurend bezig met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor zijn de laatste jaren vele grote investeringen gedaan. Dit in combinatie met de hoge energieprijzen heeft ervoor gezorgd dat we stroomkosten extra zijn gaan berekenen vanaf 2023. Bij chalets wordt het stroomverbruik en bij enkele ook het gasverbruik, het hele jaar berekend. Wij lichten de redenen daarvoor graag toe. Lees er hier meer over, ook wat je tijdens je verblijf in een chalet ongeveer kunt verwachten aan verbruik en kosten.  

Geniet het hele jaar in onze chalets aan de Zeeuwse kust

De chalets zijn perfect gelegen aan de voet van de duinen vlak bij Zoutelande, op vijf minuten lopen van het strand. Ervaar het zelf en boek een comfortabele chalet bij Camping Weltevreden. Je kunt ook in de winter bij ons terecht. Chalets Abrikoos, Zilte Zee en Ter Duyn worden het hele jaar verhuurd.

Bekijk alle chalets