Chalets in Zoutelande

Wil je wel het camping gevoel beleven maar heb je zelf geen camper, caravan of tent? Of ga je voor wat meer comfort en privacy tijdens je welverdiende vakantie? Dan kun je bij Camping Weltevreden ook verblijven in een modern en comfortabel chalet. We bieden diverse types chalets aan voor 2 tot maximaal 6 personen. Je kunt het hele jaar bij ons terecht. Honden zijn in de chalets niet toegestaan, ook niet van bezoek. 

Comfortabele chalets van alle gemakken voorzien
Je kunt onze chalets huren van zaterdag tot zaterdag, voor 1 of meerdere weken en in de winter ook voor een weekend of enkele nachten. Al onze chalets zijn netjes, modern en volledig ingericht met een comfortabele woonkamer en slaapkamers, een terras, tv en een volledig ingerichte keuken. De meeste chalets hebben zelfs een vaatwasser. In de slaapkamers staan éénpersoons bedden en/of stapelbedden. De bedden zijn voorzien van kussens en éénpersoons dekbedden. Om je verblijf nog comfortabeler te maken kun je laken- en handdoekpakketten bij ons huren, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf meebrengen. Aankomst is mogelijk vanaf 15:00 en vertrek is uiterlijk om 10:00 uur. Kom je voor 15.00 uur, dan kun je de auto nog niet op de camping parkeren. Op de dag van vertrek laat het chalet netjes en opgeruimd achter, wij regelen de schoonmaak. 

Er is een beperkt aantal kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Geef dit bij voorkeur aan tijdens je reservering als je hiervan gebruik wilt maken anders kan het zijn dat er geen bedje of stoel mee beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van het gratis WiFi netwerk op de gehele camping. WiFi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX. Het is niet mogelijk om een tentje bij het chalet te zetten. Wel is het vaak mogelijk om een kampeer- of camperplaats naast, of in de directe omgeving van het chalet erbij te reserveren. Reserveer dan bij voorkeur direct bij of via de receptie, dan kunnen we de mogelijkheden bekijken. Bij de prijs van een chalet komen altijd de verplichte schoonmaakkosten (€ 65,00 in 2024), het eigen stroomverbruik en de toeristenbelasting (€ 2,10 per persoon per nacht in 2024). Het is niet toegestaan om met meer personen in het chalet te verblijven dan op de bevestiging staat vermeld. Kinderen en baby's worden daarbij ook meegeteld. Wij zijn een familiecamping, de chalets worden niet verhuurd aan groepen (jongeren). 

Stroomverbruik
Op de camping zijn we voortdurend bezig met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor zijn de laatste jaren vele grote investeringen gedaan. Bij chalets wordt het stroomverbruik en bij enkele ook het gasverbruik, het hele jaar berekend. In de informatiemap in het chalet vind je een instructie hoe je de aanwezige apparatuur zo gunstig mogelijk kunt gebruiken. Lees hier meer over en ook wat je tijdens je verblijf in een chalet ongeveer kunt verwachten aan verbruik en kosten.  

Chalet huren in de winter
Door een aantal aanpassingen zijn de meeste van onze chalets ook beschikbaar in de winter. Het is dan ook mogelijk om enkele nachten, een midweek of weekend te reserveren. Via Zoek en Boek kun je zien welke chalets beschikbaar zijn en wat de prijs is. Aankomst- en vertrektijden kunnen in de winter afwijken. Aankomst op zondag is niet mogelijk, vertrek wel.  

Vaste gasten
Terwijl het bij kampeer- en camperplaatsen al mogelijk is om drie jaar vooruit te reserveren, is dit bij chalets niet mogelijk. Onze vaste gasten mogen eerst hun voorkeur aangeven voor 2025. Vanaf 1 december 2024 kunnen nieuwe gasten reserveren voor 2025. (Deze datum kan nog veranderen) 

Geniet het hele jaar in onze chalets aan de Zeeuwse kust

De chalets zijn perfect gelegen aan de voet van de duinen vlak bij Zoutelande, op vijf minuten lopen van het strand. Ervaar het zelf en boek een comfortabele chalet bij Camping Weltevreden. Je kunt ook in de winter bij ons terecht. 

Bekijk alle chalets