Chalets in Zoutelande

Op Camping Weltevreden kun je ook verblijven in moderne en comfortabele chalets, van alle gemakken voorzien. Wij bieden diverse soorten chalets aan voor 2 tot 6 personen. Je kunt natuurlijk ook alleen komen. Al onze chalets in Zoutelande zijn netjes en volledig ingericht. Denk hierbij aan een comfortabele woonkamer en slaapkamers, een terras, tv en een ingerichte keuken.

Comfortabele chalets van alle gemakken voorzien

Je kunt onze chalets huren van zaterdag tot zaterdag, voor 1 of meerdere weken. Aankomst is vanaf 14:00 en vertrek voor 10:00 uur. Ook in de winterperiode kunt je bij ons terecht. De chalets Abrikoos, Zilte Zee en Ter Duyn worden het gehele jaar verhuurd. Honden zijn in de chalets niet toegestaan. Van 1 april tot 1 november zijn honden op de hele camping niet toegestaan. Ook niet voor dagbezoek.

Geniet van je vakantie in onze chalets aan de kust van Zoutelande

Onze chalets zijn gelegen aan de voet van de duinen in Zoutelande. In Zoutelande ligt namelijk één van de mooiste strand van Nederland. Onze chalets liggen op vijf minuten lopen van het strand! Ervaar het zelf en boek een comfortabele chalet bij Camping Weltevreden.