Kampeerplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats of een kampeerplaats. De camperplaatsen zijn verhard, maar alle kampeerplaatsen zijn door verschillende maatregelen aan de bodem ook geschikt voor campers. Je kunt dus ook met een tent of camper op een kampeerplaats staan. Je betaalt dan uiteraard gewoon de prijs voor de kampeerplaats. Het niet toegestaan om met een caravan of tent op een camperplaats te staan. De kampeerplaatsen liggen op een veldje met zes plaatsen bij elkaar of liggen aan een laantje. Het is nu al mogelijk om voor 2025, 2026 en 2027 een plaats te reserveren. Elk jaar in januari komt er een jaar bij.  

Kampeerplaatsen hebben de volgende voorzieningen 

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 90 m2 groot
 • Standaard inclusief 16 Ampere stroom
 • Water en afvoer bij de plaats
 • Een eigen parkeerplaats direct bij de plaats of op een nabij gelegen parkeerplaats
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen (WiFi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden in 2024

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,40 per persoon per nacht
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,40 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • In 2024 wordt tot 8 mei en vanaf 14 september, bij een verblijf van langer dan 1 week het stroomverbruik apart berekend. Je betaalt dan een lagere prijs per overnachting. De prijs per kWh is variabel. Andere perioden zijn inclusief stroomverbruik. 
 • Een klein bijzettentje is toegestaan
 • Er zijn maximaal 8 personen op de plaats toegestaan
 • 1 auto is bij de prijs inbegrepen. Een extra auto kan alleen op aanvraag en bij voldoende ruimte. Een extra auto kost € 6,00 per nacht
 • Groepen jongeren zijn bij ons niet toegestaan

Honden 

De laatste jaren is het aantal aanvragen door gasten met een hond sterk toegenomen. We hadden tot nu toe altijd een apart gedeelte van de camping waar honden het hele jaar toegestaan ​​waren. Omdat wij ervaren dat het overgrote deel van de gasten met een hond zich keurig gedraagt is het vanaf 1 oktober 2023 het hele jaar toegestaan ​​om je hond mee te nemen op je vakantie bij Camping Weltevreden. Natuurlijk zijn er ook gasten die dit minder prettig vinden, daar zijn wij ons van bewust. Maar het is altijd een beetje geven en nemen. We blijven hierop actief sturen maar we gaan ook uit van eigen verantwoordelijkheid van de gasten. Hou je aan de regels en spreek mensen er op een nette manier op aan als je ziet dat het mis gaat. De eerder aangekondigde hondendouche had eigenlijk al klaar moeten zijn, maar dat is niet gelukt. Dit voorjaar staat deze bovenaan de lijst. Op meerdere plaatsen op de camping hangen hondenpoepzakjes. Alle regels en tarieven voor honden vind je hier. 

Kamperen aan de rand van Zoutelande

Onze camping is net buiten Zoutelande gelegen, aan de voet van de duinen. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. Er zijn verzorgde en moderne faciliteiten. We werken in een klein team, kennen onze gasten en staan graag voor u klaar. Jong en oud is welkom op deze gezellige familie- en seniorencamping in Zoutelande.

Zoek & Boek