Kampeerplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De kampeerplaatsen liggen op een veldje met zes plaatsen bij elkaar of liggen aan een laantje. Je kunt ook met een tent of camper op een kampeerplaats staan. Je betaalt dan uiteraard gewoon de prijs voor de kampeerplaats. Het is nu al mogelijk om voor 2024, 2025 en 2026 een plaats te reserveren. Elk jaar in januari komt er een jaar bij. 

Kampeerplaatsen hebben de volgende voorzieningen 

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 90 m2 groot
 • Standaard inclusief 16 Ampere stroom
 • Water en afvoer bij de plaats
 • Een eigen parkeerplaats direct bij de plaats of op een nabij gelegen parkeerplaats
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen (WiFi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden in 2023

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,35 per persoon per nacht
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,35 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • In 2023 wordt tot 17 mei en vanaf 2 september, bij een verblijf van langer dan 1 week het stroomverbruik apart berekend. Prijs per kWh is variabel. Andere perioden zijn inclusief stroomverbruik
 • Een klein bijzettentje is toegestaan
 • Er zijn maximaal 8 personen op de plaats toegestaan
 • 1 auto is bij de prijs inbegrepen. Een extra auto kan alleen op aanvraag en bij voldoende ruimte. Een extra auto kost € 6,00 per nacht
 • Groepen jongeren zijn bij ons niet toegestaan

Honden 

Honden zijn in 2023 van 17 mei tot 1 oktober alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 toegestaan. Deze plaatsen zijn op de plattegrond aangegeven met een rode lijn. Vanaf 1 oktober 2023 vervalt deze regel en zijn honden het hele jaar overal op de camping toegestaan. Je betaalt € 2,50 per hond per overnachting. Er zijn maximaal 3 honden op een plaats toegestaan. We maken daarop geen uitzonderingen, ook niet voor kleine honden. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Ook daarop worden geen uitzonderingen gemaakt. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Je zorgt er als eigenaar voor dat andere gasten geen overlast ervaren van de hond. Uiteraard is de eigenaar ook zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Er hangen op meerdere plekken op de camping hondenpoepzakjes. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers. In de winter 2023/2024 komt er een hondendouche zodat je hond na een lekkere strandwandeling weer fris de camper of caravan in kan. 

Kamperen aan de rand van Zoutelande

Onze camping is net buiten Zoutelande gelegen, aan de voet van de duinen. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. Er zijn verzorgde en moderne faciliteiten. We werken in een klein team, kennen onze gasten en staan graag voor u klaar. Jong en oud is welkom op deze gezellige familie- en seniorencamping in Zoutelande.

Zoek & Boek