Kamperen in Zoutelande

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee typen kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De kampeerplaatsen zijn in veldjes van zes gesitueerd of liggen aan een laantje. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan.
Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Kampeerplaatsen hebben de volgende voorzieningen: 

  • gemiddeld zijn de plaatsen 90 m2 groot
  • 6 ampère stroom
  • water en waterafvoer
  • een eigen parkeerplaats, direct bij de plaats of op een nabijgelegen parkeerplaats. 

Bij de prijs van een kampeerplaats zijn 4 personen inbegrepen. Voor extra personen ouder dan 3 jaar betaal je € 5,00 per overnachting. Er zijn maximaal 8 personen op de plaats toegestaan. Toeristenbelasting, het stroomverbruik, 1 bijzettentje en het gebruik van de voorzieningen is bij de prijs inbegrepen. Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 5,00 per overnachting. 

Honden zijn van 1 april tot 1 november alleen toegestaan op de camperring (C6 t/m C13) en kampeerplaatsen 4 en 5. Ook honden van bezoekers zijn in die periode niet welkom op de camping. Van 1 november tot 1 april zijn honden overal toegestaan. 

Kamperen aan de rand van Zoutelande

Onze kampeerplaatsen zijn gelegen aan de rand van Zoutelande, aan de voet van de duinen. De camping is voorzien van verzorgde en moderne faciliteiten voor jong en oud. Geniet van een heerlijke vakantie in Zeeland en kom kamperen op onze gezellige camping in Zoutelande.