Kindercamping Zeeland

Camping Weltevreden is de ideale kindercamping in het Zeeuwse Zoutelande, gelegen aan het mooiste strand van Nederland. Hier geniet het hele gezin van een ontspannen vakantie in eigen land. Samen kun je heerlijk tot rust komen in één van onze chalets, of op één van de ruime campingplaatsen. Het plaatsen van een klein bijzettentje is bij de prijs inbegrepen. Zo hebben de kinderen toch hun eigen plekje en wordt kamperen echt een avontuur. 

Bekijk het aanbod

Faciliteiten van onze kindercamping in Zeeland

In het sanitairpaviljeon zijn naast individuele douches ook familiedouches en een baby- en peuterbadje. Het gebruik van de douches is gratis. Naar bakkerij 'Bij Bastiaan' kun je de kinderen veilig om een boodschap sturen. Ze hoeven daarvoor geen drukke weg over te steken. Dat hoeft ook niet om het strand te bereiken. Alleen het fietspad en de duinen over en je bent er. Hier kun je genieten van eindeloze stranddagen en waterplezier aan de Zeeuwse kust. In het hoogseizoen is er een animatieteam met twee keer per week een leuk programma voor jonge kinderen. In de informatieruimte liggen boeken en spelletjes voor een regenachtige dag. En bij mooi weer kunnen de kinderen een skelter huren en zetten we regelmatig het springkussen op. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de natuurlijke speelplaats. Kijk hier voor een overzicht van onze faciliteiten. Zo is er altijd iets te doen op onze familiecamping in Zeeland. In de omgeving van onze camping is ook genoeg te doen. Hier vind je tal van andere stranden en bossen. Steden als Middelburg en Vlissingen liggen in de buurt van onze camping. Ook Deltapark Neeltje Jans is een bezoek meer dan waard.

Kamperen op camping weltevreden

Op camping Weltevreden kun je met de tent, camper of caravan kamperen op onze ruime kampeerplaatsen. Je kunt ook kiezen voor onze compleet ingerichte chalets die zeer geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin. We hebben verschillende 2-persoon tot 6-persoons chalets die zijn voorzien van een keuken, een douche en een apart toilet.

Camping Weltevreden heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen.