Kindercamping Zeeland

Camping Weltevreden is de ideale kindercamping in Zoutelande in Zeeland en gelegen aan het mooiste strand van Nederland. Hier geniet het hele gezin van een ontspannen vakantie in eigen land. Samen met de kinderen kun je heerlijk tot rust komen in één van onze chalets, of op één van de ruime campingplaatsen.

Bekijk het aanbod

Faciliteiten van onze kindercamping in Zeeland

Op onze kindercamping in Zeeland is er in het hoogseizoen een animatieteam wat dagelijks een leuk programma verzorgt voor jongen kinderen. Bovendien is er een winkeltje en een praktische baby verzorgruimte op de camping. Zo ben je altijd van alle gemakken voorzien. Voor de volwassenen zijn er ook zeer goede faciliteiten. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het speelveld of in onze pipowagen met animatieruimte. Er is een apart speelveld voor kleuters. Zo is er altijd iets te doen op onze familiecamping in Zeeland.

Op loopafstand van onze kindercamping ligt het strand van Zoutelande. Hier kun je genieten van eindeloze stranddagen en waterplezier aan de Zeeuwse kust. In de omgeving van onze camping is genoeg te doen. Hier vind je tal van andere stranden en bossen. Steden als Middelburg en Vlissingen liggen in de buurt van onze camping. Ook Deltapark Neeltje Jans is een bezoek meer dan waard.

Kamperen op camping weltevreden

Op camping Weltevreden kun je met de tent, camper of caravan kamperen op onze ruime kampeerplaatsen. Je kunt ook kiezen voor onze ingerichte chalets die zeer geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin. We hebben verschillende 2-persoon tot 6-persoons chalets die zijn voorzien van een keuken, een douche en een apart toilet.

Camping Weltevreden heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen.