Camping Middelburg

  • Aan de voet van de duinen
  • Midden in de natuur
  • Comfortabele plaatsen

Kom kamperen op Camping Weltevreden in Zoutelande, de camping in omgeving Middelburg bij het mooiste strand van Nederland. Hier bent u het hele jaar door welkom, met uw eigen caravan of tent of u kunt verblijven in één van onze heerlijke chalets. Maak kennis met de Zeeuwse gastvrijheid en geniet van de rust op onze mooie camping vlakbij Middelburg.

Wat is er te doen op de camping in regio Middelburg?

Natuurlijk kunt u heel gemakkelijk vanuit de camping een dagje naar Middelburg gaan, maar ook op Camping Weltevreden zelf is er van alles te doen. Zo kunt u er gebruik maken van de Weltevreden fitnessruimte, maar ook kunt u tegen een kleine vergoeding een heerlijke Chinese massage ondergaan. De camping is gelegen aan het strand. U kunt dus ook kiezen voor een dagje naar het strand om heerlijk te ontspannen of om een actieve strandwandeling te maken. Er is altijd genoeg te doen en te beleven voor jong en oud.

Reserveren

Wij vertellen u graag meer over de camping en de omgeving. Als u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 31(0)118 561321 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website. U kunt via het contactformulier ook direct een plaatsje voor de aankomende vakantie reserveren.

Contact/Kontakt

Camping Weltevreden
Westkapelseweg 55
4374 ND ZOUTELANDE

tel. +31(0)118 561321
e-mail. info@campingweltevreden.nl
website. www.campingweltevreden.nl

Protected with SiteGuarding.com Antivirus