Camping in de buurt van Middelburg

Kom kamperen op Camping Weltevreden in Zoutelande, de camping in omgeving Middelburg bij het mooiste strand van Nederland. Hier ben je het hele jaar door welkom, met je eigen caravan of tent of je kunt verblijven in één van onze heerlijke chalets. Maak kennis met de Zeeuwse gastvrijheid en geniet van de rust op onze mooie camping vlakbij Middelburg.

Wat is er te doen op de camping in regio Middelburg?

Natuurlijk kun je heel gemakkelijk vanuit de camping een dagje naar Middelburg gaan, maar ook op Camping Weltevreden zelf is er van alles te doen. Zo kun je gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten, maar ook kun je tegen een kleine vergoeding een heerlijke Chinese massage ondergaan. De camping is gelegen aan het strand. Je kunt dus ook kiezen voor een dagje naar het strand om heerlijk te ontspannen of om een actieve strandwandeling te maken. Er is altijd genoeg te doen en te beleven voor jong en oud.

Reserveren

Wij vertellen je graag meer over de camping en de omgeving. Als je vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij bieden de mogelijkheid om online te reserveren. Bekijk de beschikbaarheid en boek je plaatsje voor de aankomende vakantie.