Camping Weltevreden

Camping Weltevreden is een gezellige familie- en seniorencamping aan de Zeeuwse kust. De camping ligt aan de rand van het gezellige dorp Zoutelande. Je kunt op onze camping overnachten in je eigen tent, camper of caravan of kies voor één van onze prachtige chalets.

Een gezellige familie en senioren camping in Zeeland

Op onze camping hangt een gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zich snel thuisvoelt. We werken in een klein team, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Onze gasten bestaan voornamelijk uit families en senioren. De camping is geclassificeerd door de ANWB met 3 sterren en telt 125 toeristische kampeerplaatsen. Bezoekers op de vakantiebeoordelingssite ‘Zoover’ hebben Camping Weltevreden in 2018 in het zonnetje gezet met het cijfer 9,3!

Gelegen in Walcheren, aan de Zeeuwse kust

De ligging van onze camping in Walcheren is uniek: aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie Zuiderstrand van Zoutelande. In Zoutelande zelf is altijd wat te beleven. Je kunt er de markt of één van de talrijke restaurants bezoeken en genieten van een typisch Zeeuws gerecht of uitwaaien aan de wandelboulevard en de zeeschepen aanschouwen, die de kust passeren.

Zoek & Boek