De receptie

De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefonisch is de receptie op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur bereikbaar. Het telefoonnummer van de receptie tijdens kantooruren is 0118 - 561321. Reserveringen die online worden gemaakt tijdens openingstijden worden meestal dezelfde dag bevestigd en ook andere vragen  per mail  wordt dagelijks beantwoord, behalve op zondag. 

Je kunt dagelijks terecht om in- en uit te checken, voor informatie en reserveringen, muntjes voor de wasmachine en droger, fietsknoopuntenkaarten, wandelkaarten en het reserveren van een massage. Voor vragen en aanvragen staan Marieke, Willeke en Sandra graag voor je klaar.

Service buiten openingstijden

Buiten openingstijden is er altijd iemand telefonisch bereikbaar voor calamiteiten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Ook bij aankomsten buiten openingstijden kun je dit nummer bellen. Het telefoonnummer staat vermeld bij de slagboom en bij de receptie. Je rijdt bij aankomst door tot aan de slagboom en belt daar het telefoonnummer. Je wordt binnen gelaten en hoort welke plaats je hebt en de volgende morgen kom je je aanmelden. Laat het ons wel voor 17.00 uur weten als je buiten openingstijden aankomt, dan houden we daar rekening mee. Je kunt tot uiterlijk 22 uur aankomen. We maken hierop geen uitzondering. Vertrek kan ook buiten openingstijden. Zorg dan wel dat alles betaalt is en dat je een munt of kaart hebt van de slagboom om uit te kunnen rijden. Voor aankomst en vertrek in de chalets gelden andere regels. De slagboom is van 7.30 tot 23.00 uur geopend. Buiten deze tijden is het niet mogelijk om met een auto in en uit te rijden. Het is ook niet mogelijk om met je eigen kaart iemand anders binnen te laten. 

Je wordt niet alleen begroet door onze receptionistes, maar ook door een prachtig boeket dat wekelijks wordt ververst door Huis van Bloemen, elke week weer in een andere, unieke vaas. 

Afbeelding van WhatsApp op 2024 01 26 om 13.08.44 883f329c