Camperplaatsen

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De camping is uitermate geschikt voor campers en erg goed bereikbaar. Bovendien zijn we het hele jaar geopend, dus ook in de winter kun je er even lekker tusenuit. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect verkennen met je camper, op de fiets, of te voet. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen:

  • Gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
  • De plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
  • Inclusief 6 Ampère stroom*
  • Water een afvoer bij de plaats
  • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen

Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,30 per persoon per nacht
  • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 4,00 plus € 1,30 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
  • Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan
  • Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 5,00 per overnachting.
* 10 Ampère = € 2,00 per overnachting extra
   16 Ampère = € 4,00 per overnachting extra
 
Honden 
Van 1 april tot 1 november zijn honden alleen toegestaan op de camperplaatsen C6 t/m C14 en kampeerplaatsen 4 t/m 23. Van 1 november tot 1 april zijn honden op de hele camping toegestaan. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers. Wij berekenen geen extra kosten. 

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan zee en aan de voet van de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.

Zoek & Boek