Camperplaatsen in Zoutelande

De camping is uitermate geschikt voor campers en erg goed bereikbaar. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect met je camper ontdekken. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen:

  • gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
  • de plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
  • 6 of 10 ampère stroom
  • water en waterafvoer

Bij de prijs van een camperplaats zijn 2 personen inbegrepen. Voor extra personen ouder dan 3 jaar betaal je € 5,00 per overnachting. Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan. Toeristenbelasting, het stroomverbruik en het gebruik van de voorzieningen is bij de prijs inbegrepen. Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 5,00 per overnachting.

Honden zijn van 1 april tot 1 november alleen toegestaan op de camperring (C6 t/m C13) en kampeerplaatsen 4 en 5. Ook honden van bezoekers zijn in die periode niet welkom op de camping. Van 1 november tot 1 april zijn honden overal toegestaan.

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan de zee en de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.