Camperplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De camping is uitermate geschikt voor campers en erg goed bereikbaar. Bovendien zijn we het hele jaar geopend, dus ook in de winter kun je er even lekker tusenuit. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect verkennen met je camper, op de fiets, of te voet. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen:

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
 • De plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
 • Vanaf 2023 standaard inclusief 16 Ampere stroom. 
 • Water een afvoer bij de plaats
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen.(De Wifi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden in 2023:

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,35 per persoon per nacht. 
 • De prijs is inclusief stroomverbruik 
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,35 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan
 • Een klein bijzettentje op de plaats is toegestaan
 • Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 6,00 per overnachting.

Honden 

Honden zijn alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 het hele jaar toegestaan. Op de plattegrond zijn deze plaatsen aangegeven met een rode rand. In de winter en het voorjaar zijn honden op de hele camping toegestaan. In de toekomst is dat altijd tot de woensdag voor Hemelvaartsdag en vanaf half september. In 2023 is het tot 17 mei en vanaf 1 oktober toegestaan. In de periode dat honden niet zijn toegestaan mag je op de plaats ook geen gasten met honden ontvangen. Er geldt een maximaal aantal van 3 honden op een kampeer- of campingplaats. De prijs per hond is  € 2,50 per overnachting. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers.

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan zee en aan de voet van de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.

Zoek & Boek