Camperplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats of een kampeerplaats. De camperplaatsen zijn verhard, maar alle kampeerplaatsen zijn door verschillende maatregelen aan de bodem ook geschikt voor campers. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats. Het is niet toegestaan om een camperplaats te reserveren voor een caravan of tent. We zijn het hele jaar open dus ook in de winter kun je er even lekker tussenuit. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect verkennen met je camper, op de fiets, of te voet. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is nu al mogelijk om voor 2025, 2026 en 2027 een plaats te reserveren. Elk jaar in januari komt er een jaar bij.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
 • De plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
 • Standaard inclusief 16 Ampere stroom
 • Water bij de plaats
 • Eigen afvoer bij de plaats, behalve bij C1 t/m C5. Er is een speciaal punt op de camperring (bij C6 t/m C13) waar je afvalwater kunt lozen.
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen.(De WiFi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden in 2024

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,40 per persoon per nacht
 • De prijs is inclusief stroomverbruik 
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,40 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan
 • Een klein bijzettentje op de plaats is toegestaan
 • Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dit kan sowieso niet op de camperplaats er bij, maar alleen op een bezoekersplaats. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 6,00 per overnachting.
 • Groepen jongeren zijn bij ons niet toegestaan

Honden 

De laatste jaren is het aantal aanvragen door gasten met een hond sterk toegenomen. We hadden tot nu toe altijd een apart gedeelte van de camping waar honden het hele jaar toegestaan ​​waren. Omdat wij ervaren dat het overgrote deel van de gasten met een hond zich keurig aan de regels houdt, is het vanaf 1 oktober 2023 het hele jaar toegestaan ​​om je hond mee te nemen op je vakantie bij Camping Weltevreden. Natuurlijk zijn er ook gasten die dit minder prettig vinden, daar zijn wij ons van bewust. Maar het is altijd een beetje geven en nemen. We blijven hierop actief sturen, zodat mensen bijvoorbeeld hun hond altijd aangelijnd houden en natuurlijk de poep opruimen. Er zijn ook extra maatregelen getroffen voor de honden en hun baasjes. De eerder aangekondigde hondendouche had eigenlijk al klaar moeten zijn, maar dat is niet gelukt. Aankomende winter staat deze bovenaan de lijst. Op meerdere plaatsen op de camping hangen hondenpoepzakjes. Alle regels en tarieven voor honden vind je hier. 

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan zee en aan de voet van de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.

Zoek & Boek