Kampeerplaatsen 

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De kampeerplaatsen liggen op een veldje met zes plaatsen bij elkaar of liggen aan een laantje. Je mag met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Kampeerplaatsen hebben de volgende voorzieningen: 

  • gemiddeld zijn de plaatsen 90 m2 groot
  • 6 ampère stroom
  • water en waterafvoer
  • een eigen parkeerplaats, direct bij de plaats of op een nabijgelegen parkeerplaats. 

Bij de prijs van een kampeerplaats zijn 4 personen inbegrepen. Voor extra personen ouder dan 3 jaar betaal je € 5,00 per overnachting. Er zijn maximaal 8 personen op de plaats toegestaan. Toeristenbelasting, het stroomverbruik, 1 bijzettentje en het gebruik van de voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 5,00 per overnachting. 

Honden zijn van 1 april tot 1 november alleen toegestaan op de camperring (C6 t/m C13) en kampeerplaatsen 4 en 5. Ook honden van bezoekers zijn in die periode niet welkom op de camping. Van 1 november tot 1 april zijn honden op alle plaatsen toegestaan. 

Kamperen aan de rand van Zoutelande

Onze camping is net buiten Zoutelande gelegen, aan de voet van de duinen. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. Er zijn verzorgde en moderne faciliteiten. We werken in een klein team, kennen onze gasten en staan graag voor u klaar. Jong en oud is welkom op deze gezellige familie- en seniorencamping in Zoutelande.

Zoek & Boek