Kampeerplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De kampeerplaatsen liggen op een veldje met zes plaatsen bij elkaar of liggen aan een laantje. Je kunt ook met een tent of camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard gewoon de prijs voor de kampeerplaats.

Kampeerplaatsen hebben de volgende voorzieningen: 

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 90 m2 groot
 • In 2022 inclusief 6 Ampère stroom*. Vanaf 2023 standaard inclusief 16 Ampere stroom
 • Water een afvoer bij de plaats
 • Een eigen parkeerplaats direct bij de plaats of op nabij gelegen parkeerplaats
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen (De Wifi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden:

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,30 per persoon per nacht. In 2023 is de prijs € 1,35 per persoon per nacht
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,30 (€ 1,35 in 2023) toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • In 2023 wordt tot 17 mei en vanaf 2 september, bij een verblijf van langer dan 1 week het stroomverbruik apart berekend. Prijs per kWh € 0,50 (prijswijzigingen voorbehouden). Andere perioden zijn inclusief stroomverbruik.
 • Een klein bijzettentje is toegestaan
 • Er zijn maximaal 8 personen op de plaats toegestaan
 • 1 auto is bij de prijs inbegrepen. Een extra auto kan alleen op aanvraag en bij voldoende ruimte. Een extra auto kost € 5,00 per nacht
* 10 Ampère = € 2,00 per overnachting extra
  16 Ampère = € 4,00 per overnachting extra


Honden 

Honden zijn alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 het hele jaar toegestaan. Op de plattegrond zijn deze plaatsen aangegeven met een rode rand. In de winter en het voorjaar, van 1 november 2022 tot woensdag 17 mei 2023 zijn honden op de hele camping toegestaan. Dat is ook zo van 1 oktober 2023 tot woensdag 8 mei 2024. In de periode dat honden niet zijn toegestaan mag je op de plaats ook geen gasten met honden ontvangen. Er geldt een maximaal aantal van 3 honden op een kampeer- of campingplaats. De prijs per hond is in 2023 € 2,50 per overnachting. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers.

Kamperen aan de rand van Zoutelande

Onze camping is net buiten Zoutelande gelegen, aan de voet van de duinen. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. Er zijn verzorgde en moderne faciliteiten. We werken in een klein team, kennen onze gasten en staan graag voor u klaar. Jong en oud is welkom op deze gezellige familie- en seniorencamping in Zoutelande. Groepen jongeren zijn niet toegestaan. 

Zoek & Boek