Hondvriendelijke camping in Zeeland

Camping Weltevreden is de ideale hondencamping in het Zeeuwse Zoutelande, gelegen aan het mooiste zuidstrand van Nederland. Hier geniet je het hele jaar van een ontspannen vakantie in eigen land. Lekker samen met de hond uitwaaien op het strand en daarna weer fris de caravan of camper in na een wasbeurt in de hondendouche. Ook je hond gaat graag kamperen bij camping Weltevreden. Je bent welkom met je eigen caravan, camper of tent, maar in onze chalets zijn honden niet welkom, ook niet van bezoek. Natuurlijk moeten er ook afspraken zijn als je je hond meebrengt. Die lees je hier. 

Faciliteiten van onze hondencamping in Zeeland

Vlak bij het sanitairpaviljoen vind je een hondendouche voor kleine en grote honden. (voorjaar 2024). Het gebruik van de hondendouche is gratis. Op verschillende plaatsen op de camping hangen hondenpoepzakjes. Deze zijn 100% afbreekbaar maar moeten bij het restaval worden weggegooid en niet bij het GFT. We gebruiken onze GFT namelijk voor het voedselbos voor onze kippen van De Groene Kust. Als je even binnen moet zijn, kun je bij het sanitairgebouw of de receptie de hond vastzetten. De beste faciliteiten zijn natuurlijk het strand en de zee. Welke hond is daar niet gek op! Honden zijn in Zoutelande het hele jaar toegestaan op het strand. Van 1 mei tot 15 september moeten honden kort aangelijnd zijn tussen 10.00 en 19.00 uur. Voor 10.00 uur en na 19.00 uur mogen honden ook loslopen op het strand en in de periode 15 september tot 1 mei mag dat een hele dag. Bij de meeste restaurants en strandpaviljoens is je hond ook van harte welkom en zijn er vaak zelfs extra voorzieningen. Vanaf de camping hoef je geen drukke weg over te steken, maar kun je over het fietspad via de trap naar het strand. Gemiddeld sta je vanaf de camping binnen 300 meter van het strand. Naast het strand zijn er vele andere mogelijkheden om met de hond te wandelen of te fietsen. 

Kamperen op camping Weltevreden

Of je nu met of zonder hond komt, bij camping Weltevreden kun je het hele jaar terecht met je tent, camper of caravan op onze ruime kampeer- of camperplaatsen. Je kunt ook kiezen voor onze compleet ingerichte chalets, maar daar zijn honden niet welkom. We hebben verschillende, moderne  2-persoons tot 6-persoons chalets beschikbaar, van alle gemakken voorzien. 

Camping Weltevreden heeft alles in huis voor een onvergetelijke hondvriendelijke vakantie.