Camperplaatsen

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De camping is uitermate geschikt voor campers en erg goed bereikbaar. Bovendien zijn we het hele jaar geopend, dus ook in de winter kun je er even lekker tusenuit. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect verkennen met je camper, op de fiets, of te voet. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen:

  • gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
  • de plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
  • 6 of 10 ampère stroom
  • water en waterafvoer

Bij de prijs van een camperplaats zijn 2 personen inbegrepen. Voor extra personen ouder dan 3 jaar betaal je € 5,00 per overnachting. Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan. Toeristenbelasting, het stroomverbruik en het gebruik van de voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 5,00 per overnachting.

Honden zijn van 1 april tot 1 november alleen toegestaan op de camperring (C6 t/m C13) en kampeerplaatsen 4 en 5. Ook honden van bezoekers zijn in die periode niet welkom op de camping, behalve op de genoemde plaatsen. Van 1 november tot 1 april zijn honden op alle plaatsen toegestaan.

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan zee en aan de voet van de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.

Zoek & Boek