Camperplaats

Bij Camping Weltevreden kun je kiezen uit twee verschillende types kampeerplaatsen: een camperplaats (deels verhard) of een kampeerplaats (onverhard). De camping is uitermate geschikt voor campers en erg goed bereikbaar. Bovendien zijn we het hele jaar geopend, dus ook in de winter kun je er even lekker tusenuit. Vanuit onze camping kun je Walcheren en Zeeland perfect verkennen met je camper, op de fiets, of te voet. De camperplaatsen liggen aan de camperring (C6 t/m C13) of liggen tussen de kampeerplaatsen op de camping. Het is ook toegestaan om met een camper op een kampeerplaats te staan. Je betaalt dan uiteraard wel de prijs voor de kampeerplaats.

Camperplaatsen hebben de volgende voorzieningen:

 • Gemiddeld zijn de plaatsen 60 m2 groot
 • De plaatsen zijn deels verhard met doorgroeiblokken, dus ook met gras
 • Vanaf 2023 standaard inclusief 16 Ampere stroom. 
 • Water een afvoer bij de plaats
 • Gratis Wifi en gebruik van de voorzieningen.(De Wifi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)

Verder gelden de volgende voorwaarden in 2023:

 • De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,35 per persoon per nacht. 
 • De prijs is inclusief stroomverbruik 
 • De prijs geldt tot 4 personen. Vanaf 5 personen € 5,00 plus € 1,35 toeristenbelasting per persoon per nacht extra
 • Er zijn maximaal 6 personen op de plaats toegestaan
 • Een klein bijzettentje op de plaats is toegestaan
 • Een extra auto is alleen toegestaan in overleg en bij voldoende ruimte. Dat geldt ook voor dagbezoek. De kosten daarvoor zijn € 6,00 per overnachting.

Honden 

Honden zijn in 2023 van 17 mei tot 1 oktober alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 toegestaan. Deze plaatsen zijn op de plattegrond aangegeven met een rode lijn. Vanaf 1 oktober 2023 vervalt deze regel en zijn honden het hele jaar overal op de camping toegestaan. Je betaalt € 2,50 per hond per overnachting. Er zijn maximaal 3 honden op een plaats toegestaan. We maken daarop geen uitzonderingen, ook niet voor kleine honden. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Ook daarop worden geen uitzonderingen gemaakt. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Je zorgt er als eigenaar voor dat andere gasten geen overlast ervaren van de hond. Uiteraard is de eigenaar ook zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Er hangen op meerdere plekken op de camping hondenpoepzakjes. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers. In de winter 2023/2024 komt er een hondendouche. 

Een mooie camperplaats aan zee

Onze camperplaatsen zijn gelegen op een prachtige locatie aan zee en aan de voet van de duinen van Zoutelande. Op de camping vind je alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen campervakantie aan de Zeeuwse kust.

Zoek & Boek