Camping Zeeuwse kust

Camping Weltevreden in Zoutelande is een gezellige en comfortabele camping aan de Zeeuwse kust. Onze camping ligt aan de voet van de duinen en het mooie zuidstrand is dus heel gemakkelijk bereikbaar. Een vakantie in eigen land doorbrengen heeft veel voordelen. Wie denkt dat mooie stranden alleen aan de kust in Zuid-Frankrijk te vinden zijn heeft het mis. Het strand van Zoutelande is uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland. Kom daarom tijdens je vakantie naar Camping Weltevreden aan de kust en blijf lekker in Nederland.

Bekijk het aanbod

Faciliteiten van Camping Weltevreden aan de Zeeuwse kust

In de directe omgeving van de camping kun je mooie fiets- of wandeltochten maken. Bovendien vormt de camping een goede uitvalsbasis voor dagjes weg naar de gezellige plaatsen als Middelburg, Domburg en Veere. Op de camping zelf kun je natuurlijk heerlijk ontspannen. Laat je bijvoorbeeld masseren in onze massagesalon. Onze camping is voorzien van moderne faciliteiten voor jong en oud. 

Reserveren

Op onze camping aan de kust van Zeeland kun je een comfortabele en ruime plaats reserveren voor je tent, caravan of uw camper. Daarnaast kunt je één van onze luxe chalets huren. Wij bieden de mogelijkheid om online te reserveren. Bekijk hier de beschikbaarheid en boek je vakantie.