Informatie

Bekijk onderaan deze pagina de plattegrond, neem een kijkje op de camping via de webcam of bekijk de prijzen voor 2023. Op onze camping zijn geen jaarplaatsen, (voor)seizoensplaatsen of chalets of stacaravans voor de verkoop beschikbaar. We hebben daarvoor ook geen wachtlijst. 

PAS OP VOOR FRAUDEURS! Wij werken niet samen met andere boekingswebsites, Facebook of Marktplaats. U kunt alleen via onze website, per mail of telefonisch direct bij ons reserveren.

Honden
Honden zijn alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 het hele jaar toegestaan. Op de plattegrond zijn deze plaatsen aangegeven met een rode rand. In de winter en het voorjaar, van 1 november 2022 tot woensdag 17 mei 2023 zijn honden op de hele camping toegestaan. Dat is ook zo van 1 oktober 2023 tot woensdag 8 mei 2024. In de periode dat honden niet zijn toegestaan mag je op de plaats ook geen gasten met honden ontvangen. Er geldt een maximaal aantal van 3 honden op een kampeer- of campingplaats. De prijs per hond is in 2023 € 2,50 per overnachting. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers.

Hoe werkt reserveren bij Camping Weltevreden

 • Je kunt bij ons eenvoudig direct online reserveren via Zoek & Boek. Het kan natuurlijk ook telefonisch (tijdens kantoortijden) of per mail. Daarvan ontvang je meestal nog dezelfde dag een bevestiging per mail.
 • Je betaalt 50% van de huursom binnen 14 dagen na de reserveringsdatum. Gebruik daarvoor de veilige link in de bevestiging. De betaling is dan meteen gekoppeld aan je reservering en je krijgt een bevestiging dat de betaling is ontvangen. Als je niet betaald via deze link en we moeten bij annulering geld terug betalen, dan berekenen wij € 8,00 administratiekosten. 
 • Betaal je niet binnen 14 dagen, dan krijg je 1 betalingsherinnering. Betaal je nog niet dan vervalt de reservering en kun je geen aanspraak meer maken op de gereserveerde plaats. Je ontvangt hiervan een bericht per mail.
 • De resterende 50% van de huursom betaal je bij aankomst. Dat kan contant of met pin. We accepteren geen briefjes vanf 200 of 500 euro. 
 • Bij het huren van een chalet betaal je het resterende bedrag 14 dagen voor aankomst via dezelfde link in de reservering.
 • Je kunt een voorkeursplaats aangeven bij de reservering. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je 1 of 2 nachten reserveert krijg je de plaats op de dag van aankomst aangewezen
 • Wij zijn een familiecamping. Groepen jongeren zijn bij ons niet toegestaan. 

Annuleren

 • Voor het annuleren van een chalet of stacaravan gelden de voorwaarden van de RECRON
 • Voor het annuleren van een kampeer- of camperplaats moet je bij annulering binnen 2 weken tot 1 dag voor aankomst 50% van de overeengekomen prijs betalen. Als je op dag van aankomst annuleert moet je de volledige prijs betalen.
 • Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten. De premie is 7% van de verblijfskosten.  Klik op deze link voor de annuleringsvoorwaarden.
 • Als je later komt dan op de reservering is aangegeven of eerder vertrekt, krijg je geen geld terug. Ook niet als de plaats nog aan iemand anders kan worden verhuurd. Dat geldt ook bij slecht weer.  

Aankomst en vertrek

 • Heb je een kampeer- of camperplaats gereserveerd, dan kun je vanaf 13.00 uur gebruik maken van de plaats. Op de dag van vertrek moet je uiterlijk 11.00 uur de camping verlaten. 
 • Heb je een chalet gehuurd, dan kun je op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek moet je om 10.00 uur het chalet netjes achterlaten. Je meldt je bij de receptie waarna het chalet door een medewerker wordt gecontroleerd.
 • Gebruik bij aankomst tijdens openingstijden de opstelstrook aan de overkant van de Westkapelseweg om de doorgang bij de slagboom niet te blokkeren. Je meld je bij de receptie en na eventuele (rest)betaling krijgt je je toegangskaart. Kom je buiten openingstijden rij dan door tot de slagboom en bel het nummer dat je daar vindt. 
 • Kom je buiten openingstijden van de receptie aan, laat het ons dan even weten voor 17.00 uur. Je kunt 's avonds tot uiterlijk 22.00 uur aankomen. 
 • De camping is afgesloten met een slagboom. Je krijgt bij aankomst een kaart waarmee je met 1 auto in en uit kunt rijden. Tussen 23.00 uur en 7.30 uur is de slagboom afgesloten. Je kunt dan ook niet met de kaart in- en uitrijden. 

Parkeren

 • Als je een kampeerplaats hebt gereserveerd, is er 1 auto bij de prijs inbegrepen. Op sommige plaatsen kun je direct bij de plaats parkeren, bij andere plaatsen, met name de veldjes, is dat op een parkeerplaats dicht bij de plaats. Een extra auto is alleen mogelijk in overleg en bij voldoende plaats. Als er plaats is, zijn de kosten voor een extra auto € 6,00 per overnachting. 
 • Als je een camperplaats hebt gereserveerd zit er geen extra auto bij de prijs inbegrepen. Dat kan alleen op aanvraag en bij voldoende plaats. Als er plaats is, zijn de kosten € 6,00 per overnachting. 
 • Als je een kampeerplaats hebt gereserveerd met een camper is een extra auto wel bij de prijs inbegrepen. 
 • Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor het opladen van electrische auto's. Je mag op deze plaatsen alleen parkeren om op te laden, daarna moet je de auto op de eigen plaats neerzetten. Er mogen op deze plaatsen geen auto's staan die geen gebruik maken van de oplaadpunten. 
 • Krijg je bezoek, dan zijn daarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als deze plaatsen vol zijn, is het dus niet mogelijk dat gasten op de camping parkeren en moeten zij een parkeerplaats buiten de camping zoeken. Je kunt navragen bij de receptie of er plaats is. Parkeren op de opstelstrook aan de Westkapelseweg is niet toegestaan. 
 • In Zoutelande geldt betaald parkeren op de parkeerterreinen en in de dorpskern vergunningparkeren. Op parkeerterrein de Branding, ingang bungalowpark het Kustlicht, zijn 60 gratis parkeerplaatsen. Alles over parkeren, parkeerterreinen en tarieven vind je hier: https://www.veere.nl/parkeren