Informatie

Bekijk onderaan deze pagina de plattegrond, neem een kijkje op de camping via de webcam of bekijk de prijzen voor 2022. Op onze camping zijn geen jaarplaatsen, (voor)seizoensplaatsen of chalets of stacaravans voor de verkoop beschikbaar. We hebben daarvoor ook geen wachtlijst. Je kunt nu al reserveren voor 2022. 

Honden
Van 1 april tot 1 november zijn honden op het grootse deel van de camping NIET toegestaan. Alleen op de camperplaatsen C6 t/m C14 en kampeerplaatsen 4 t/m 23 zijn honden toegestaan. Van 1 november tot 1 april zijn honden op de hele camping toegestaan. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers. Wij berekenen geen extra kosten. 

Hoe werkt reserveren bij Camping Weltevreden

 • Je kunt bij ons eenvoudig direct online reserveren via Zoek & Boek. Het kan natuurlijk ook telefonisch (tijdens kantoortijden) of per mail. Daarvan ontvang je meestal nog dezelfde dag een bevestiging per mail.
 • Je betaalt 50% van de huursom binnen 14 dagen na de reserveringsdatum. Gebruik daarvoor de veilige link in de bevestiging. De betaling is dan meteen gekoppeld aan je reservering en je krijgt een bevestiging dat de betaling is ontvangen. Als je niet betaald via deze link en we moeten bij annulering geld terug betalen, dan berekenen wij € 8,00 administratiekosten. 
 • Betaal je niet binnen 14 dagen, dan krijg je 1 betalingsherinnering. Betaal je nog niet dan vervalt de reservering en kun je geen aanspraak meer maken op de gereserveerde plaats. Je ontvangt hiervan een bericht per mail.
 • De resterende 50% van de huursom betaal je bij aankomst. Dat kan contant of met pin. We accepteren geen briefjes vanf 200 of 500 euro. 
 • Bij het huren van een chalet betaal je het resterende bedrag 14 dagen voor aankomst via dezelfde link in de reservering.
 • Je kunt een voorkeursplaats aangeven bij de reservering. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je 1 of 2 nachten reserveert krijg je de plaats op de dag van aankomst aangewezen

Annuleren

 • Voor het annuleren van een chalet of stacaravan gelden de voorwaarden van de RECRON
 • Voor het annuleren van een kampeer- of camperplaats moet je bij annulering binnen 2 weken tot 1 dag voor aankomst 50% van de overeengekomen prijs betalen. Als je op dag van aankomst annuleert moet je de volledige prijs betalen. Klik op deze link voor de annuleringsvoorwaarden.
 • Als je annuleert of eerder vertrekt vanwege het weer, krijg je niets terug. 

Aankomst en vertrek

 • Heb je een kampeer- of camperplaats gereserveerd, dan kun je vanaf 13.00 uur gebruik maken van de plaats. Op de dag van vertrek moet je uiterlijk 11.00 uur de camping verlaten. 
 • Heb je een chalet gehuurd, dan kun je op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek moet je om 10.00 uur het chalet netjes achterlaten. Je meldt je bij de receptie waarna het chalet door een medewerker wordt gecontroleerd.
 • Gebruik bij aankomst de opstelstrook aan de overkant van de Westkapelseweg om de doorgang bij de slagboom niet te blokkeren. Je meld je bij de receptie en na eventuele (rest)betaling krijgt je je toegangskaart.
 • Kom je buiten openingstijden van de receptie aan, laat het ons dan even weten. Je kunt 's avonds tot uiterlijk 22.00 uur aankomen. 
 • De camping is afgesloten met een slagboom. Je krijgt bij aankomst een kaart waarmee je met 1 auto in en uit kunt rijden. Tussen 23.00 uur en 7.30 uur is de slagboom afgesloten. Je kunt dan ook niet met de kaart in- en uitrijden. 

Parkeren

 • Als je een kampeerplaats hebt gereserveerd, is er 1 auto bij de prijs inbegrepen. Op sommige plaatsen kun je direct bij de plaats parkeren, bij andere plaatsen, met name de veldjes, is dat op een parkeerplaats dicht bij de plaats. Een extra auto is alleen mogelijk in overleg en bij voldoende plaats. Als er plaats is, zijn de kosten voor een extra auto € 5,00 per overnachting. 
 • Als je een camperplaats hebt gereserveerd zit er geen extra auto bij de prijs inbegrepen. Dat kan alleen op aanvraag en bij voldoende plaats. Als er plaats is, zijn de kosten € 5,00 per overnachting. 
 • Er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar voor het opladen van electrische auto's. Je mag op deze plaatsen alleen parkeren om op te laden, daarna moet je de auto op de eigen plaats neerzetten. Er mogen op deze plaatsen geen auto's staan die geen gebruik maken van de oplaadpunten. 
 • Krijg je bezoek, dan zijn daarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als deze plaatsen vol zijn, is het dus niet mogelijk dat gasten op de camping parkeren en moeten zij een parkeerplaats buiten de camping zoeken. Je kunt navragen bij de receptie of er plaats is. Parkeren op de opstelstrook aan de Westkapelseweg is niet toegestaan. 
 • Vanaf 1 april 2021 geldt in Zoutelande betaald parkeren en in de dorpskern vergunningparkeren. Alles over parkeren, parkeerterreinen en tarieven vind je op de website van de gemeente Veere
 • Het parkeerterrein bij Hotel Zuiderduin is slechts enkele honderden meters verwijderd van de camping. Daar is het parkeren in 2022 waarschijnlijk ook nog gratis.