Informatie

Bekijk onderaan deze pagina de plattegrond, neem een kijkje op de camping via de webcam of bekijk de prijzen voor 2023, 2024, 2025 en 2026. Op onze camping zijn geen jaarplaatsen, (voor/na)seizoensplaatsen, chalets of stacaravans voor de verkoop beschikbaar. We hebben daarvoor ook geen wachtlijst. 

Stroomverbruik
Op de camping zijn we voortdurend bezig met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor zijn de laatste jaren vele grote investeringen gedaan. Dit in combinatie met de hoge energieprijzen heeft ervoor gezorgd dat we stroomkosten extra zijn gaan berekenen. Bij camperplaatsen is het stroomverbruik altijd inclusief. Bij kampeerplaatsen is het stroomverbruik in het voor- en najaar en in de winter exclusief bij een verblijf vanaf 7 nachten. Dit geldt ook als je met een camper op een kampeerplaats staat. Bij chalets wordt het stroomverbruik en bij enkele ook het gasverbruik, het hele jaar berekend. Wij lichten de redenen daarvoor graag toe. Lees er hier meer over, ook wat je tijdens je verblijf in een chalet ongeveer kunt verwachten aan verbruik en kosten.  

Honden
Honden zijn in 2023 van 17 mei tot 1 oktober alleen op de kampeerplaatsen 4 t/m 23 en op de camperplaatsen C6 t/m C14 toegestaan. Deze plaatsen zijn op de plattegrond aangegeven met een rode lijn. Vanaf 1 oktober 2023 vervalt deze regel en zijn honden het hele jaar overal op de camping toegestaan. Je betaalt € 2,50 per hond per overnachting. Er zijn maximaal 3 honden op een plaats toegestaan. We maken daarop geen uitzonderingen, ook niet voor kleine honden. In de chalets en openbare gebouwen zijn geen honden toegestaan. Ook daarop worden geen uitzonderingen gemaakt. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze mogen aangelijnd over de camping lopen, niet los. Je zorgt er als eigenaar voor dat andere gasten geen overlast ervaren van de hond. Uiteraard is de eigenaar ook zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Er hangen op meerdere plekken op de camping hondenpoepzakjes. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers. In de winter 2023/2024 komt er een hondendouche. 

Hoe werkt reserveren bij Camping Weltevreden?

 • Vanaf 14 maart 2023 gelden nieuwe reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Voor reserveringen voor die datum gelden de oude voorwaarden. Deze zijn altijd toegevoegd aan je bevestiging.
 • Je kunt bij ons eenvoudig direct online reserveren via Zoek & Boek. Het kan natuurlijk ook telefonisch (tijdens kantoortijden en niet op zondag) of per mail. Daarvan ontvang je meestal nog dezelfde dag een bevestiging per mail.
 • Je kunt nu al een kampeer- of camperplaats reserveren voor 2024, 2025 en 2026. Elk jaar op 10 januari (als dit niet op een zondag valt) komt er een jaar bij waarvoor je kunt reserveren. Dus 10 januari 2024 voor 2027 enz. 
 • Voor chalets en strandhuisjes geldt dit niet. Die kun je alleen in het lopende jaar reserveren waarbij vaste gasten eerst hun voorkeur kunnen opgeven. Nieuwe gasten kunnen vanaf 10 januari in het betreffende jaar een chalet of strandhuisje reserveren. Strandhuisjes zijn uitsluitend te huur voor gasten van de camping.
 • De aanbetaling bij kampeer- en camperplaatsen is afhankelijk van hoe lang je vooruit reserveert. Bij reserveringen met aankomst binnen een week vanaf het moment van reserveren, betaal je het volledige bedrag direct bij reserveren. Is je aankomstdatum binnen 6 maanden vanaf het moment van reserveren, dan betaal je 50% van de huursom direct bij reserveren. Is je aankomstdatum 6 maanden of langer vooruit vanaf het moment van reserveren, dan betaal je 10% direct bij reserveren en 40% 6 maanden voor aankomst.
 • De resterende 50% van de huursom betaal je bij aankomst. Dat kan contant of met pin. We accepteren geen briefjes van 200 of 500 euro
 • Bij het huren van een chalet betaal je 50% direct bij reserveren en het resterende bedrag 14 dagen voor aankomst via dezelfde link in de reservering.
 • Gebruik voor betalingen de veilige link in de bevestiging. De betaling is dan meteen gekoppeld aan je reservering en je krijgt een bevestiging dat de betaling is ontvangen. Als je niet betaald via deze link en we moeten bij annulering geld terug betalen, dan berekenen wij € 8,00 administratiekosten.
 • Betaal je niet op tijd, dan krijg je 1 betalingsherinnering. Betaal je nog niet dan vervalt de reservering en kun je geen aanspraak meer maken op de gereserveerde plaats. Je ontvangt hiervan een bericht per mail.
 • Een reservering is definitief als deze is bevestigd, niet pas als er een (aan)betaling is gedaan. Je bent dus na bevestiging wel de kosten verschuldigd volgens de geldende afspraken. 
 • Je kunt een voorkeursplaats aangeven bij de reservering. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je 1 of 2 nachten reserveert krijg je de plaats op de dag van aankomst aangewezen.
 • Wij zijn een familiecamping. Groepen jongeren zijn bij ons niet toegestaan.

Annuleren

 • Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten. De premie is 7% van de verblijfskosten.
 • Voor het annuleren van een chalet of stacaravan gelden de voorwaarden van de RECRON
 • Bij annuleren van een kampeer- of camperplaats zonder annuleringsfonds gelden de volgende voorwaarden: bij annulering ben je vanaf het moment dat de reservering is bevestigd tot 2 weken voor aankomst altijd 10% van het totale huurbedrag verschuldigd; Bij annulering binnen 2 weken tot 1 dag voor aankomst, betaal je 50% van de overeengekomen prijs; Bij annulering op de dag van aankomst en ook als je niet komt zonder af te melden, betaal je 100% van de overeengekomen prijs.
 • Als de camping moet sluiten door overmacht of bijzondere situaties zoals een pandemie of andere oorzaak, krijg je voor de gedane aanbetaling een voucher en in geen geval geld terug.
 • Als je later komt dan op de reservering is aangegeven of eerder vertrekt, krijg je geen geld terug. Ook niet als de plaats nog aan iemand anders kan worden verhuurd. Dat geldt ook bij slecht weer.
 • Annuleren moet altijd schriftelijk of per e-mail gebeuren. 

  Klik op deze link en lees alles over reserveren en annuleren bij Camping Weltevreden.

Aankomst en vertrek

 • Heb je een kampeer- of camperplaats gereserveerd, dan kun je vanaf 13.00 uur gebruik maken van de plaats. Op de dag van vertrek moet je uiterlijk 11.00 uur de camping verlaten. 
 • Heb je een chalet gehuurd, dan kun je op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek moet je om 10.00 uur het chalet netjes achterlaten. Je meldt je bij de receptie waarna het chalet door een medewerker wordt gecontroleerd.
 • Gebruik bij aankomst tijdens openingstijden de opstelstrook aan de overkant van de Westkapelseweg om de doorgang bij de slagboom niet te blokkeren. Je meld je bij de receptie en na eventuele (rest)betaling krijgt je je toegangskaart. 
 • Kom je buiten openingstijden van de receptie aan, laat het ons dan even weten voor 17.00 uur. Rij bij aankomst door tot de slagboom en bel het nummer dat je daar vindt. Je kunt 's avonds tot uiterlijk 22.00 uur aankomen. We maken daarop geen uitzonderingen.
 • Kom je aan op zondag, dan doe je dit het beste tussen 11.30 en 12.00 uur, als de receptie geopend is. Wordt het later, dan kun je weer het nummer bellen bij de slagboom. Op zondag kun je ook tot uiterlijk 22.00 uur aankomen. We maken daarop geen uitzonderingen. 
 • De camping is afgesloten met een slagboom. Je krijgt bij aankomst een kaart waarmee je met 1 auto in en uit kunt rijden. Tussen 23.00 uur en 7.30 uur is de slagboom afgesloten. Je kunt dan ook niet met de kaart in- en uitrijden. 

Parkeren

 • Als je een kampeerplaats hebt gereserveerd, is er 1 auto bij de prijs inbegrepen. Op sommige plaatsen kun je direct bij de plaats parkeren, bij andere plaatsen, met name de veldjes, is dat op een parkeerstrook dicht bij de plaats. Een extra auto is alleen mogelijk in overleg en bij voldoende plaats. Als er plaats is, zijn de kosten voor een extra auto € 6,00 per overnachting. 
 • Als je een camperplaats hebt gereserveerd zit er geen extra auto bij de prijs inbegrepen. Dat kan alleen op aanvraag en bij voldoende plaats. Dit kan sowieso niet op de camperplaats er bij, maar kan alleen op een bezoekersplaats. Als er plaats is, zijn de kosten € 6,00 per overnachting. 
 • Als je een kampeerplaats hebt gereserveerd met een camper is een extra auto wel bij de prijs inbegrepen. 
 • Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor het opladen van elektrische auto's. Je mag op deze plaatsen alleen parkeren om op te laden, daarna moet je de auto op de eigen plaats neerzetten. Er mogen op deze plaatsen geen auto's staan die geen gebruik maken van de oplaadpunten. 
 • Krijg je bezoek, dan zijn daarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als deze plaatsen vol zijn, is het dus niet mogelijk dat gasten op de camping parkeren en moeten zij een parkeerplaats buiten de camping zoeken. Je kunt navragen bij de receptie of er plaats is. Parkeren op de opstelstrook aan de Westkapelseweg is niet toegestaan. 
 • In Zoutelande geldt betaald parkeren op de parkeerterreinen en in de dorpskern vergunningparkeren. Op parkeerterrein de Branding, ingang bungalowpark het Kustlicht, zijn 60 gratis parkeerplaatsen. Alles over parkeren, parkeerterreinen en tarieven vind je hier: https://www.veere.nl/parkeren 

Meer informatie