Familiecamping in Zeeland

Camping Weltevreden is een gezellige en gemoedelijke familiecamping in Zeeland, gelegen aan het strand van Zoutelande. We werken met een klein team, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Op onze camping zijn er verschillende voorzieningen voor kinderen. Ze kunnen heerlijk spelen op het natuurlijke speelveld en in de zomermaanden is er een animatieprogramma voor jongen kinderen.

Bekijk het aanbod

Het strand van Zoutelande ligt op loopafstand van de camping. Dit strand is al meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland. Met onze unieke locatie aan het strand ben je gegarandeerd van heerlijke stranddagen en urenlange waterpet. Geniet op het strand van de ondergaande zon en langsvarende schepen. In de nabijgelegen duinen kun je heerlijk wandelen. Zo is er altijd iets te doen op onze kindercamping in Zeeland.

Gezellige Familiecamping in Zeeland

Op onze familiecamping in Zeeland hoef je je geen moment te vervelen. Je kunt vanuit onze camping te voet, met de fiets of met de auto eenvoudig de omgeving verkennen. Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. In Zoutelande vind je diverse restaurants, terrassen en winkeltjes. Plaatsen als Domburg, Middelburg, Vlissingen en Veere zijn in de buurt gelegen en vormen een prima bestemming voor een dagtrip. Hier vind je tal van andere stranden en bossen. Ook Deltapark Neeltje Jans is een bezoek meer dan waard.

Kamperen op camping Weltevreden

Onze kampeerplaatsen zijn gelegen aan de voet van de duinen, aan de rand van Zoutelande. Je kunt op onze camping overnachten in één van onze moderne chalets, of in je eigen tent, camper of caravan.