Familiecamping in Zeeland

Camping Weltevreden is een gezellige en gemoedelijke familiecamping in Zeeland, gelegen aan het strand van Zoutelande. We werken met een klein team, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de natuurlijke speelplaats. WIl je naar het strand, dan hoef je geen drukke weg over te steken, maar alleen een fietspad en de trap op de duinen over. Binnen 10 minuten sta je met je voeten in het zand of de zee. 

Bekijk het aanbod

Het strand van Zoutelande ligt op loopafstand van de camping. Dit strand is al meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland. Met onze unieke locatie aan het strand ben je gegarandeerd van heerlijke stranddagen en urenlange waterpet. Geniet op het strand van de ondergaande zon en langsvarende schepen. In de nabijgelegen duinen kun je heerlijk wandelen. Zo is er altijd iets te doen. Honden zijn het hele jaar van harte welkom op onze hondencamping Zeeland. 

Gezellige Familiecamping in Zeeland

Op onze familiecamping in Zeeland hoef je je geen moment te vervelen. Je kunt vanuit onze camping te voet, met de fiets of met de auto eenvoudig de omgeving verkennen. Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. In Zoutelande vind je diverse restaurants, terrassen en winkeltjes. Plaatsen als Domburg, Middelburg, Vlissingen en Veere zijn in de buurt gelegen en vormen een prima bestemming voor een dagtrip. Hier vind je tal van andere stranden en bossen. Ook Deltapark Neeltje Jans is een bezoek meer dan waard.

Kamperen op camping Weltevreden

Onze kampeerplaatsen zijn gelegen aan de voet van de duinen, aan de rand van Zoutelande. Je kunt op onze camping overnachten in één van onze moderne chalets, of in je eigen tent, camper of caravan.