Prijzen camping Weltevreden

Reserveren voor kampeer- en camperplaatsen in 2025, 2026 en 2027 is nu al mogelijk. Via Zoek en boek. kun je zien wat er vrij is en wat het kostDe prijzen van chalets zijn alleen zichtbaar voor het lopende jaar. Vaste gasten kunnen eerst hun voorkeur aangeven bij het aanvragen voor het eerstvolgende jaar. Alles over reserveren en annuleren op camping Weltevreden kun je lezen als je hier klikt. 

Wij doen ons uiterste best om de website zo goed mogelijk te actualiseren en aan te vullen. Ondanks dat kan het gebeuren dat de inhoud onvolledig is of dat er fouten in staan. Prijzen zijn daarom altijd onder voorbehoud van type- of programmeerfouten. Prijzen die nu gelden kunnen door verschillende omstandigheden in de toekomst veranderen. Als je reserveert, betaal je de prijs die op dat moment geldt. Als we een chalet, kampeer- of camperplaats later tegen een ander tarief aanbieden, dan geldt nog steeds de prijs die in je bevestiging staat. 

Op onze camping zijn geen jaarplaatsen, (voor)seizoensplaatsen of chalets of stacaravans voor de verkoop beschikbaar. We hebben daarvoor ook geen wachtlijst.