Ontdek de omgeving

Genieten van Zoutelande en omgeving

Camping Weltevreden ligt bij de gezellige familiebadplaats Zoutelande aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie Zuiderstrand. Door deze zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren meer dan de rest van het land! Wandelpaden over de duinen gaan over in een wandelboulevard die aan de zeezijde van het dorp ligt. Het uitzicht en het vlak onder de kust doorvaren van grote zeeschepen maken van wandelingen of aan strand liggen een ware belevenis.

In het dorp vind je diverse restaurants en cafés met terrassen met voor elk wat wils.

Recreatie- en sportmogelijkheden in de directe omgeving: zwemmen in de zee, sportvissen vanaf het strand of per boot, midgetgolf, bowlen, tennis, paardrijden door bos en over het strand en natuurlijk fietsen (diverse mooie fietsroutes, mogelijkheden tot fietsverhuur op loopafstand) en wandelen.

Voor dagtrips zijn er vele mogelijkheden zoals een bezoekje aan Domburg, Brugge, Knokke, Sluis, Vlissingen of Zierikzee. Niet te missen zijn het pittoreske stadje Veere en de meer dan duizend jaar oude monumenten- en winkelstad Middelburg. Voor de toerist die Zeeland aandoet zijn de Deltawerken natuurlijk een must. Maar ook een bezoek aan de Reptielen Zoo of een maritieme ervaring opdoen in het Arsenaal is aan te bevelen. En als de zon het een keer laat afweten brengt u een bezoek aan een van de subtropische zwembaden in de omgeving.

Natuurwaarnemingen in Zoutelande

In de omgeving van onze camping worden veel natuurwaarnemingen vastgelegd. Ontdek de natuurwaarnemingen in ons gebied via Waarneming.nl. Op dit natuurplatform kun je natuurwaarnemingen opslaan en delen via internet, om zo de natuurrijkdom van Nederland en de wereld vast te leggen voor nu en voor de toekomst. Waarneming.nl is het grootste natuurplatform van Nederland en onderdeel van Stichting Natuurinformatie.

Strandpaviljoens in de omgeving

In de nabije omgeving zijn diverse gezellige strandpaviljoens te vinden, zoals bijvoorbeeld: