Chalets in Zoutelande

Wil je wel het camping gevoel beleven maar heb je zelf geen camper, caravan of tent? Of ga je voor wat meer comfort en privacy tijdens je welverdiende vakantie? Dan kun je bij Camping Weltevreden ook verblijven in een modern en comfortabel chalet. Je kunt het hele jaar bij ons terecht. 

Comfortabele chalets van alle gemakken voorzien
Je kunt onze chalets huren van zaterdag tot zaterdag, voor 1 of meerdere weken. Aankomst is vanaf 14:00 en vertrek voor 10:00 uur. Je laat het chalet netjes en opgeruimd achter, wij regelen de schoonmaak en rekenen daarvoor verplichte schoonmaakkosten. We bieden diverse types chalets aan voor 2 tot maximaal 6 personen. Al onze chalets zijn netjes en volledig ingericht met een comfortabele woonkamer en slaapkamers, een terras, tv en een volledig ingerichte keuken. De meeste chalets hebben zelfs een vaatwasser. In de slaapkamer staan éénpersoons bedden en/of stapelbedden. De bedden zijn voorzien van kussens en éénpersoons dekbedden. Om je verblijf nog comfortabeler te maken kun je linnenpakketten bij ons huren, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf meebrengen. Er is een beperkt aantal kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Geef dit bij voorkeur aan tijdens je reservering als je hiervan gebruik wilt maken. Je kunt gebruik maken van het gratis WiFi netwerk op de gehele camping. WiFi is niet op alle tijden geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX. Huisdieren zijn in onze chalets niet toegestaan, ook niet voor bezoekers. Het is niet mogelijk om een tentje er bij te zetten. Wel is het vaak mogelijk om een kampeerplaats naast, of in de directe omgeving van het chalet er bij te reserveren. Reserveer dan bij voorkeur direct bij de receptie. Bij de prijs van een chalet komen altijd de verplichte schoonmaakkosten. De toeristenbelasting van € 2,05 per persoon (in 2023) per overnachting wordt apart berekend. 

Stroomverbruik
Op de camping zijn we voortdurend bezig met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor zijn de laatste jaren vele grote investeringen gedaan. Dit in combinatie met de hoge energieprijzen heeft ervoor gezorgd dat we stroomkosten extra zijn gaan berekenen vanaf 2023. Bij chalets wordt het stroomverbruik en bij enkele ook het gasverbruik, het hele jaar berekend. Wij lichten de redenen daarvoor graag toe. Lees er hier meer over, ook wat je tijdens je verblijf in een chalet ongeveer kunt verwachten aan verbruik en kosten.  

Chalet huren in de winter
Door een aantal recente aanpassingen zijn de meeste van onze chalets ook beschikbaar in de winter. Het is dan ook mogelijk om enkele nachten, een midweek of weekend te reserveren. Via Zoek en Boek kun je zien welke chalets beschikbaar zijn en wat de prijs is. Aankomst- en vertrektijden kunnen in de winter afwijken. Vertrek op zondag is tussen 11.30 en 12.00 uur. 

Vaste gasten
Terwijl het bij kampeer- en camperplaatsen al mogelijk is om drie jaar vooruit te reserveren, is dit bij chalets niet mogelijk. Onze vaste gasten mogen eerst hun voorkeur aangeven voor het komende jaar. Vanaf 10 januari kunnen nieuwe gasten reserveren voor het desbetreffende jaar. 

Geniet het hele jaar in onze chalets aan de Zeeuwse kust

De chalets zijn perfect gelegen aan de voet van de duinen vlak bij Zoutelande, op vijf minuten lopen van het strand. Ervaar het zelf en boek een comfortabele chalet bij Camping Weltevreden. Je kunt ook in de winter bij ons terecht. 

Bekijk alle chalets