Faciliteiten op de camping

Onze camping is voorzien van moderne faciliteiten voor jong en oud. De ligging van de camping is uniek: aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie zuidstrand van Zoutelande. Door deze zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in het voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren meer dan de rest van het land! 

Sanitair paviljoen
Het sanitair paviljoen is in 2019 compleet vernieuwd en in onze eigen stijl aangepast. Het is ruim, modern, verwarmd en schoon. Er zijn naast individuele douches ook familiedouches en een baby- en peuterbadje. Het gebruik van de douches is gratis.

Informatieruimte
Hier vind je posters en folders van evenementen, musea en attracties in de omgeving. Ook is er een uitgebreide biblioteek met boeken en tijdschriften en liggen er verschillende spelletjes. In deze ruimte staat ook een koelkast met vriesvak en een magnetron, waar je kostenloos gebruik van kunt maken. 

Wassen en afwassen
Er zijn twee wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je muntjes kopen voor het gebruik hiervan. Wasmuntjes kosten € 4,50 per stuk en droogmuntjes € 2,00 per stuk. Als je je wasmiddel bent vergeten kun je bij ons pods kopen voor € 0,50 per stuk. Om het gemakkelijk te maken kun je ook gebruik maken van een afwasmachine. Deze werkt op € 0,50 muntjes. 

Bakkerij bij Bastiaan
‘Bij Bastiaan’ op Camping Weltevreden te Zoutelande is de plek voor lekkere (belegde) broodjes, koffie, croissants, ijsjes, frisdrank en meer. Voor een heerlijke kop kofiie, lunch op het terras of om mee te nemen naar het strand. Bekijk hier het menu

Massages
Op dinsdag en donderdag avond kun je genieten van een heerlijke Chinese Massage. Dit kun je vooraf reserveren bij de receptie. De massages zijn alleen te reserveren door gasten van Camping Weltevreden.

Kinderamimatie
Op onze camping zijn een aantal voorzieningen voor kinderen. Ze kunnen heerlijk spelen op het speelveld wat in 2020 volledig is vernieuwd. Regematig zetten we het springkussen neer. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma met kinderanimatie op de camping. En natuurlijk ben je met de kinderen zo op het strand waar ze naar hartelust kunnen spelen en zwemmen. 

Overige faciliteiten:

  • Gratis WiFi met goede ontvangst.
  • Een bijzondere ligging aan de duinen op loopafstand van het enige zuidstrand in Nederland.
  • Zoutelande met alle voorzieningen en gezelligheid op loopafstand van de camping. Zoutelande Actief organiseert regelmatig evenementen.
  • Een rustige omgeving met schitterende fiets- en wandelpaden en fietsverhuur in de buurt. Fietskaarten van de knooppuntenroute zijn voor € 5,00 te koop bij de receptie. 
  • Supermarkt in het dorp Zoutelande op loopafstand van de camping.
  • Restaurants met afhaalmogelijkheden en strandpaviljoens in de omgeving.
  • Aantrekkelijke arrangementen.