Faciliteiten op de camping

Receptie
De receptie is op maandag tot en met vrijdag doorgaand geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.30 tot 12.00 uur. Je kunt hier terecht om in- en uit te checken, voor informatie en reserveringen, muntjes voor de wasmachine en droger, fietsknoopuntenkaarten, wandelkaarten en het reserveren van een massage of het huren van een skelter. Voor vragen en aanvragen staan Marieke, Willeke en Sandra graag voor je klaar. 

Sanitair paviljoen
Het sanitair paviljoen is in 2019 compleet vernieuwd en in onze eigen stijl aangepast. Het is ruim, modern, verwarmd en schoon. Er zijn naast individuele douches ook familiedouches en een baby- en peuterbadje. Het gebruik van de douches is gratis.

Informatieruimte
Hier vind je posters en folders van evenementen, musea en attracties in de omgeving. Ook is er een uitgebreide biblioteek met boeken en tijdschriften en liggen er verschillende spelletjes. In deze ruimte staat ook een koelkast met vriesvak en een magnetron, waar je kostenloos gebruik van kunt maken. 

Wassen en afwassen
Er zijn twee wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je muntjes kopen voor het gebruik hiervan. Wasmuntjes kosten € 5,00 per stuk en droogmuntjes € 2,50 per stuk. Als je je wasmiddel bent vergeten kun je bij ons pods kopen voor € 0,50 per stuk. Om het gemakkelijk te maken kun je ook gebruik maken van een afwasmachine. Deze werkt op € 0,50 muntjes. 

Natuurlijke speelplaats
In 2020 is onze speelplaats volledig vernieuwd. Er zijn verschillende speeltoestellen en er zijn op een natuurlijke manier hoeken en zitjes gemaakt. Zo is het niet alleen voor de kinderen leuk en avontuurlijk om er te spelen, maar is er ook ruimte voor oudere kinderen, ouders of andere gasten om gezellig te zitten. 

Oplaadpunt elektrische auto
Er zijn drie laadpalen met in totaal 6 laadstekkers met loadbalancing. Dit betekent dat de capaciteit  gelijkmatig of flexibel wordt verdeeld over de laadstations die in gebruik zijn. Deze dienst garandeert dat alle auto’s optimaal kunnen laden. Opladen is mogelijk met je eigen laadpas. De kosten zijn € 0,50 per kWh.

Bakkerij 'Bij Bastiaan'
‘Bij Bastiaan’ op Camping Weltevreden te Zoutelande is de plek voor lekkere (belegde) broodjes, koffie, croissants, ijsjes, frisdrank en meer. Voor een heerlijke kop kofiie, lunch op het terras of om mee te nemen naar het strand. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. 

De Pizzabus en de IJskar
In de zomerperiode kun je op woensdagavond je pizza halen op de camping bij de Pizzabus. Deze zomer is de pizzabus er op de volgende data: woensdag 12 juli, maandag 17 juli, woensdag 26 juli, woensdag 2, 9, en 16 augustus. Ook hebben we regelmatig bezoek van een ijskar en af en toe een frietkar. De ijskar komt onaangekondigd en herken je aan een gezellig muziek. Als de frietkar komt hangen er papieren op bij de receptie. 

Massages
Reserveer een heerlijke ontspanningsmassage tijdens  je verblijf op de camping. Dit is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, overdag en 's avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van de masseuses. Dit kan per week varieren. De tarieven zijn als volgt: schouder/rugmassage € 35,00, volledige lichaamsmassage € 60,00. De massages zijn op dit moment alleen te reserveren voor gasten van de camping. Klik hier voor de regels en voorwaarden. 

Kinderanimatie
Op onze camping zijn een aantal voorzieningen voor kinderen. In het hoogseizoen is er op maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen een recreatieprogramma met kinderanimatie op de camping. Dit jaar is het animatieteam aanwezig van 3 juli tot 24 augustus. En natuurlijk ben je met de kinderen zo op het strand waar ze naar hartelust kunnen spelen en zwemmen. Je hoeft daarvoor geen drukke weg over te steken, alleen het fietspad en de duinen over en je staat met je voeten in het zand of de zee. 

Skelters
Tot nu toe was het altijd mogelijk om skelters te huren, maar we hebben in 2023 besloten om hiermee te stoppen. Er ontstonden soms gevaarlijke situaties en er werd ook regelmatig schade aangericht aan onze gebouwen maar ook aan auto's en kampeermiddelen van gasten. 

Strandhuisjes
In de directe omgeving van de camping verhuren wij meerdere strandhuisjes. In het strandhuisje staan 2 stoelen en een wind/zonnescherm. We verhuren de huisjes in principe alleen per week van zaterdag tot zaterdag en bij beschikbaarheid ook voor losse dagen. Alleen gasten van camping Weltevreden kunnen de huisjes huren. Je kunt dit eventueel direct bij je reservering aangeven. Het seizoen loopt van 1 mei tot 15 september. 

Overige faciliteiten:

  • Gratis WiFi met goede ontvangst (niet op alle tijdstippen geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)
  • Bij alle plaatsen zijn houten vlonders beschikbaar. 
  • Een bijzondere ligging aan de duinen op loopafstand van het enige zuidstrand in Nederland.
  • Zoutelande met alle voorzieningen en gezelligheid op loopafstand van de camping. Zoutelande Actief organiseert regelmatig evenementen.
  • Een rustige omgeving met schitterende fiets- en wandelpaden en fietsverhuur in de buurt. Fiets- en wandelkaarten zijn tussen € 1,50 en € 5,00 te koop bij de receptie. 
  • Supermarkt in het dorp Zoutelande op loopafstand van de camping.
  • Restaurants en strandpaviljoens in de omgeving.