Faciliteiten op de camping

Sanitair paviljoen
Het sanitair paviljoen is helemaal in onze eigen stijl aangepast. Het is ruim, modern, verwarmd en schoon. Er zijn naast individuele douches ook familiedouches en een baby- en peuterbadje. Het gebruik van de douches is gratis. Het water en gebouw worden grotendeels verwarmd door warmtepompen en zonnepanelen. Het water van de douches wordt gefilterd en hergebruikt om de wc's door te spoelen. Op goede dagen kan dit een besparing van 6000 liter opleveren. 

Buitendouches
In juli 2023 zijn de nieuwe buitendouches in gebruik genomen. Even je voeten afspoelen, of als je van het strand komt lekker koud afdouchen. Een leuke aanvulling op het bestaande sanitair. 

Hondendouches
Bovenaan het lijstje voor 2024 staat het plaatsen van 2 hondendouches. 1 voor kleine en 1 voor grotere honden. Zo kan de hond na een strandwandeling weer lekker fris de caravan of camper in. We hopen dit voor Pasen 2024 gerealiseerd te hebben. 

Informatieruimte
Hier vind je posters en folders van evenementen, musea en attracties in de omgeving. Ook is er een uitgebreide bibliotheek met boeken en tijdschriften en liggen er verschillende spelletjes. In deze ruimte staat ook een koelkast met vriesvak en een magnetron, waar je kostenloos gebruik van kunt maken. 

Wassen en afwassen
Er zijn twee wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je muntjes kopen voor het gebruik hiervan. Wasmuntjes kosten € 5,00 per stuk en droogmuntjes € 2,50 per stuk. Als je je wasmiddel bent vergeten kun je bij ons pods kopen voor € 0,50 per stuk. Om het gemakkelijk te maken kun je ook gebruik maken van een afwasmachine. Deze werkt op € 0,50 muntjes. 

Natuurlijke speelplaats
In onze speelplaats zijn verschillende speeltoestellen en er zijn op een natuurlijke manier hoeken en zitjes gemaakt. Zo is het niet alleen voor de kinderen leuk en avontuurlijk om er te spelen, maar is er ook ruimte voor oudere kinderen, ouders of andere gasten om gezellig te zitten. 

Kinderanimatie
In het verleden was er altijd een animatieteam voor de kinderen in het hoogseizoen. We hebben besloten om daarmee te stoppen. We zoeken nog naar een alternatief wat beter bij ons past. Natuurlijk ben je met de kinderen zo op het strand waar ze naar hartelust kunnen spelen en zwemmen. Je hoeft daarvoor geen drukke weg over te steken, alleen het fietspad en de duinen over en je staat met je voeten in het zand of de zee.

Rondleidingen op en buiten de camping
We zijn op camping heel actief bezig met duurzaamheid. In 2023 wonnen wij de Award voor de Meest Duurzame Kampeerplek in Nederland. Op de camping vind je daarover verschillende bordjes met doorverwijzingen naar de website. Maar Adriaan vind het ook leuk om hier zelf meer over te vertellen. Daarom zijn er bij voldoende belanstelling regelmatig rondleidingen op de camping en daarbuiten. Want we hebben naast de camping ook een duurzaam landbouwbedrijf genaamd De Groene Kust. We houden onder andere kippen en andere dieren op een zo natuurlijk mogelijke manier. Je leest er alles over op onze website, maar kunt het dus ook met eigen ogen zien tijdens een rondleiding.

Oplaadpunt elektrische auto
Er zijn drie laadpalen met in totaal 6 laadstekkers met loadbalancing. Dit betekent dat de capaciteit  gelijkmatig of flexibel wordt verdeeld over de laadstations die in gebruik zijn. Deze dienst garandeert dat alle auto’s optimaal kunnen laden. Ook als je geen gast bent op de camping kun je hier je auto opladen. Loop even binnen bij de receptie om te vragen naar de mogelijkheden. 

Bakkerij 'Bij Bastiaan'

‘Bij Bastiaan’ op Camping Weltevreden te Zoutelande is de plek voor lekkere (belegde) broodjes, koffie, croissants, ijsjes, frisdrank en meer. Voor een heerlijke kop kofiie, lunch op het terras of om mee te nemen naar het strand. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. 

De Pizzabus, frietwagen en de ijskar
In de zomerperiode kun je op woensdagavond je pizza halen op de camping bij de Pizzabus. De pizzabus staat 'Bij Bastiaan'. In 2024 komt de pizzabus op woensdag 17, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus. Ook hebben we regelmatig bezoek van een ijskar en af en toe een frietkar. De ijskar herken je aan een gezellig muziekje. Bij het sanitairgebouw staat een bord waarop de dagen staan vermeld wanneer de foodtrucks aanwezig zijn. 

Massages
Reserveer een heerlijke ontspanningsmassage tijdens  je verblijf op de camping. Dit is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, overdag en 's avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van de masseuses. Dit kan per week varieren. De tarieven zijn als volgt: schouder/rugmassage € 35,00, volledige lichaamsmassage € 60,00. De massages zijn ook te reserveren als je geen gast bent op de camping. Klik hier voor de regels en voorwaarden.

Overige faciliteiten:

  • Gratis WiFi met goede ontvangst (niet op alle tijdstippen geschikt voor werk of streamingsdiensten zoals NETFLIX)
  • Bij alle plaatsen zijn houten vlonders beschikbaar. 
  • Een bijzondere ligging aan de duinen op loopafstand van het enige zuidstrand in Nederland.
  • Zoutelande met alle voorzieningen en gezelligheid op loopafstand van de camping. Zoutelande Actief organiseert regelmatig evenementen.
  • Een rustige omgeving met schitterende fiets- en wandelpaden en fietsverhuur in de buurt. Fiets- en wandelkaarten zijn tussen € 1,50 en € 5,00 te koop bij de receptie. 
  • Supermarkt en fietsverhuur in het dorp Zoutelande op loopafstand van de camping.
  • Restaurants en strandpaviljoens in de directe omgeving.