Faciliteiten op de camping

Onze camping is voorzien van moderne faciliteiten voor jong en oud. De ligging van onze camping is uniek: aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie Zuiderstrand van Zoutelande. Door deze zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in het voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren, meer dan de rest van het land! 

Sanitair paviljoen
Het sanitair paviljoen is in 2019 compleet vernieuwd. Het is modern en verwarmd. Er zijn familiedouches, baby- en peuterbadje. Het gebruik van de douches is gratis.

Bakkerij bij Bastiaan
‘Bij Bastiaan’ op Camping Weltevreden te Zoutelande is de plek voor lekkere (belegde) broodjes, koffie, croissants, ijsjes, frisdrank en meer. Kom voor een heerlijk broodje op het terras of om mee te nemen naar het strand. Vanaf half maart 2020 is bij Bastiaan geopend. Bekijk hier het menu

Massages
Op dinsdag en donderdag avond kun je genieten van een heerlijke Chinese Massage. Dit kun je vooraf reserveren bij de Receptie. De massages zijn alleen te reserveren door gasten van Camping Weltevreden.

Kinderamimatie
Op onze camping zijn tal van voorzieningen voor kinderen. Ze kunnen heerlijk spelen op het speelveld of in onze pipowagen met animatieruimte. Ook hebben we een speelveld voor kleuters. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma/kinderamimatie op de camping.

Overige faciliteiten:

  • Een bijzondere ligging aan de duinen op loopafstand van het weidse Zuidstrand.
  • Aantrekkelijke arrangementen.
  • Gratis WiFi.
  • Een rustige omgeving met schitterende fiets- en wandelpaden en fietsverhuur in de buurt.
  • Supermarkt in het dorp Zoutelande op loopafstand van de camping.
  • Restaurants met afhaalmogelijkheden en strandpaviljoens in de omgeving.