Camping aan de kust van Nederland

Bij Camping Weltevreden in Zoutelande een chalet huren op een camping aan de schoonste kust van Nederland
Camping Weltevreden is een camping aan de schoonste kust van Nederland. Onze camping ligt nabij Middelburg  en is eenvoudig te bereiken. Het ligt ook nog eens 3 minuten lopen van het strand! Het strand in Zoutelande is uitgeroepen tot het mooiste en schoonste strand van Nederland. U kunt met uw eigen camper of caravan op onze camping komen staan, maar u kunt er ook voor kiezen om een prachtig chalet te huren op het mooiste strand van Zeeland. U kunt deze provincie eenvoudig verkennen vanuit onze camping. Daarnaast hebben wij diverse faciliteiten voor uw vermaakt. Voor een sportieve middag of ochtend, brengt u een bezoek aan ons fitnesscentrum. Wilt u zich eens lekker ontspannen? Boek dan een heerlijke Chinese massage.

Chalet voor diverse personen
Of u nu met uw caravan of camper naar onze camping nabij Middelburg komt of u nu een chalet wilt huren voor vier, vijf of zes personen, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale verblijf. Wanneer u een chalet wilt huren, dan doet u dit in Zeeland. Hier ligt namelijk het mooiste strand van Nederland, in Zoutelande. Onze camping ligt dus maar drie minuten lopen van de mooiste kust van Nederland! Ervaar het zelf en boek een comfortabele vakantie bij Camping Weltevreden.

 

 


20-01-07  3

Juni voordeel

Voordelig op vakantie in juni? Camping Weltevreden in Zoutelande biedt u verschillende arrangementen: van 30 mei tot 27 juni voor €145 per week of van 13 juni tot 4 juli voor €400 alles inclusief. 

Klik hier voor het contactformulier

 

foto 29

Zomervakantie in Zoutelande

Camping Weltevreden biedt kampeerplaatsen voor caravan, tent of camper. Voor de doorreizende campers hebben wij speciaal verharde plaatsen. Op de camping zijn 11 luxe huurchalets gelegen. Vraag ons naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel 0118-561321.

 

 

 

 

Bloemknop

Voorzomerweken 30 mei tot 27 juni

  Op Camping Weltevreden kunt u tijdens de Voorzomerweken, van 30 mei tot 27 juni , genieten van een weekje zon, zee en strand voor maar €145,- per week. Waai uit op het strand en duinen, en geniet bij terugkomst van een heerlijk bakje koffie of thee met gebak op het zonnige terras van onze nieuwe…

Details

voorjaar2

Genieten aan zee

De zee is elke dag anders! Heerlijk in de zon aan zee of een stevige strandwandeling maken met storm. Camping Weltevreden ligt 300 meter van zee aan de voet van de duinen. Op de camping hoort u de zee en de schepen die er varen. De camping biedt ook volop mogelijkheden voor strandvissen. Achter Camping…

Details

Beste strand van Nederland

Zoover.nl heeft Zoutelande uitgeroepen tot het beste strand van Nederland!

Tevens hebben de stranden van Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Domburg en Vlissingen een Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

zoover_2013

Zoover

Klanten beoordelen camping Weltevreden op de website Zoover.nl een ruime voldoende. Het exacte gemiddelde waarderingscijfer is een 8,6. Bekijk de recensies!