Camping aan de Nederlandse kust

Bij Camping Weltevreden in Zoutelande kunt u heerlijk kamperen of een chalet huren aan de schoonste kust van Nederland

Camping Weltevreden is gelegen aan de schoonste kust van Nederland. Onze camping ligt dicht bij Middelburg Vlissingen, Domburg en Veere en is eenvoudig te bereiken. De camping ligt ook maar 3 minuten lopen van het strand! U kunt met uw eigen camper of caravan komen, maar u kunt er ook voor kiezen om een prachtig chalet te huren. Of kom naar onze wintercamping met verwarmd sanitair en plaats voor acht campers en twee caravans. U kunt op de fiets, met de auto of te voet de provincie eenvoudig verkennen vanuit onze camping. Daarnaast hebben wij diverse faciliteiten voor uw vermaak. Voor een sportieve middag of ochtend, brengt u een bezoek aan ons fitnesscentrum. Wilt u zich eens lekker ontspannen? Boek dan een heerlijke Chinese massage. Voor de kinderen is er in de vakanties een animatieteam.

Chalet voor vier, vijf of zes personen

Of u nu met uw caravan, camper of tent naar onze camping komt of u een chalet wilt huren voor vier, vijf of zes personen, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale verblijf. Een chalet huurt u het beste in Zoutelande, aan het mooiste strand van Nederland. Vanuit onze camping bent u daar in drie minuten! Ervaar het zelf en boek een comfortabele vakantie bij Camping Weltevreden.

 

 


camperplaatsen

Wintercamping

Wilt u in de winter met de camper op vakantie? Dat kan op onze nieuwe camperplaatsen. Verwarmd sanitair direct bij de plaatsen zorgt voor het nodige comfort. Er zijn 8 camperplaatsen en 2 caravanplaatsen met  eigen stroomaansluiting (10A), water, afvoer en gratis WiFi. Van 8 november tot 11 maart betaald u slechts €15 per overnachting

headerbegin_v4

Reserveren en prijzen 2016

Kamperen in 2016 of verblijven in één van onze Chalets op Camping Weltevreden?

Stuur nu uw aanvraag voor het komende seizoen naar ons op via het contactformulier. U krijgt dan begin januari antwoord op uw aanvraag.

klik hier voor de prijslijst 2016

 

duinen

Camping-arrangementen 2016

Natuurlijk hebben we ook in 2016 weer aantrekkelijke camping-arrangementen voor de campingplaatsen: Pasen 19-03 tot 02-04 vanaf €300,- Lentekriebels 02-04 tot 30-04 vanaf €300,- Hemelvaart-Pinsteren + Meivakantie 30-04 tot 17-05 vanaf €375 Junigenieters 11-06 tot 09-07 vanaf €520,- September by the Sea 27-08 tot 24-09 vanaf €360,- Ga voor meer informatie of reserveringsaanvraag naar ons contactformulier of…

Details

voorjaar2

Genieten aan zee

De zee is elke dag anders! Heerlijk in de zon aan zee of een stevige strandwandeling maken met storm. Camping Weltevreden ligt 300 meter van zee aan de voet van de duinen. Op de camping hoort u de zee en de schepen die er varen. De camping biedt ook volop mogelijkheden voor strandvissen. Achter Camping…

Details

foto 29

Beste strand van Nederland

Zoover.nl heeft Zoutelande uitgeroepen tot het beste strand van Nederland!

Ook hebben de stranden van Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Domburg en Vlissingen een Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

strandloper

Zoover

Klanten beoordelen camping Weltevreden op de website Zoover.nl een ruime voldoende. Het gemiddelde waarderingscijfer in is een 8,6 en daarmee hebben we een zilveren award behaald Bekijk de recensies!