Camping aan de Nederlandse kust

Bij Camping Weltevreden in Zoutelande kunt u heerlijk kamperen of een chalet huren aan de schoonste kust van Nederland

Camping Weltevreden is gelegen aan de schoonste kust van Nederland. Onze camping ligt dicht bij Middelburg Vlissingen, Domburg en Veere en is eenvoudig te bereiken. De camping ligt ook maar 3 minuten lopen van het strand! U kunt met uw eigen camper of caravan komen, maar u kunt er ook voor kiezen om een prachtig chalet te huren. Of kom naar onze wintercamping met verwarmd sanitair en plaats voor acht campers en twee caravans. U kunt op de fiets, met de auto of te voet de provincie eenvoudig verkennen vanuit onze camping. Daarnaast hebben wij diverse faciliteiten voor uw vermaak. Voor een sportieve middag of ochtend, brengt u een bezoek aan ons fitnesscentrum. Wilt u zich eens lekker ontspannen? Boek dan een heerlijke Chinese massage. Voor de kinderen is er in de vakanties een animatieteam.

Chalet voor vier, vijf of zes personen

Of u nu met uw caravan, camper of tent naar onze camping komt of u een chalet wilt huren voor vier, vijf of zes personen, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale verblijf. Een chalet huurt u het beste in Zoutelande, aan het mooiste strand van Nederland. Vanuit onze camping bent u daar in drie minuten! Ervaar het zelf en boek een comfortabele vakantie bij Camping Weltevreden.

 

 


strandcamping

Gratis WiFi

Camping Weltevreden heeft dit jaar fors geïnvesteerd in een snel en bereikbaar WiFi-netwerk op de camping. Nieuwe zenders met 2,4GHz en 5 GHz WiFi verzorgen voor u een goed en gratis internet op de camping. Al het signaal gaat via glasvezel naar de WiFi-antennes.

zomer 10

Juni-genieters en voorzomerweken

Voor de maanden juni en juli hebben we weer aantrekkelijke arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u de gehele maand juni en/of juli genieten van een basisplaats: Juni-genieters van 11 juni tot 9 juli voor €520,- inclusief 4 personen. Voorzomerweken van 21 mei tot 9 juli voor €150,- per week, inclusief 4…

Details

lente (1)

Camping-arrangementen 2016

Natuurlijk hebben we ook in 2016 weer aantrekkelijke camping-arrangementen voor de campingplaatsen:

  • September by the Sea 27-08 tot 24-09 vanaf €360,-
  • Naseizoen 27-08 tot 06-11 vanaf €515,-

Ga voor meer informatie of reserveringsaanvraag naar ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0118-561321.

voorjaar2

Genieten aan zee

De zee is elke dag anders! Heerlijk in de zon aan zee of een stevige strandwandeling maken met storm. Camping Weltevreden ligt 300 meter van zee aan de voet van de duinen. Op de camping hoort u de zee en de schepen die er varen. De camping biedt ook volop mogelijkheden voor strandvissen. Achter Camping…

Details

foto 29

Beste strand van Nederland

Zoover.nl heeft Zoutelande uitgeroepen tot het beste strand van Nederland!

Ook hebben de stranden van Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Domburg en Vlissingen een Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

strandloper

Zoover

Klanten beoordelen camping Weltevreden op de website Zoover.nl een ruime voldoende. Het gemiddelde waarderingscijfer in is een 8,6 en daarmee hebben we een zilveren award behaald Bekijk de recensies!