Kamperen in Zoutelande

Camping Weltevreden ligt echt dicht aan zee! 3 minuten lopen en u ziet de zee! Dan is het nog een paar stappen voor u de zee kunt voelen… Het gezellige dorp Zoutelande ligt op steenworp afstand. Wist u dat Zoutelande de schoonste stranden van Nederland heeft? 

Klik hier voor het contactformulier

 

Camping aan zee

Camping Weltevreden biedt kampeerplaatsen voor caravan, tent of camper. Voor de doorreizende campers hebben wij speciaal verharde plaatsen. Op de camping zijn 11 luxe huurchalets gelegen. Vraag ons naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel 0118-561321.

 

 

 

 

voorjaar2

Genieten aan zee

De zee is elke dag anders! Heerlijk in de zon aan zee of een stevige strandwandeling maken met storm. Camping Weltevreden ligt 300 meter van zee aan de voet van de duinen. Op de camping hoort u de zee en de schepen die er varen. De camping biedt ook volop mogelijkheden voor strandvissen. Achter Camping…

Details

strand

Beste strand van Nederland

Zoover.nl heeft Zoutelande uitgeroepen tot het beste strand van Nederland!

Tevens hebben de stranden van Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Domburg en Vlissingen een Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

zoover_2013

Zoover

Klanten beoordelen camping Weltevreden op de website Zoover.nl een ruime voldoende. Het exacte gemiddelde waarderingscijfer is een 8,6. Bekijk de recensies!