Camping aan de Nederlandse kust

Bij Camping Weltevreden in Zoutelande kunt u heerlijk kamperen of een chalet huren aan de schoonste kust van Nederland

Camping Weltevreden is gelegen aan de schoonste kust van Nederland. Onze camping ligt dicht bij Middelburg Vlissingen, Domburg en Veere en is eenvoudig te bereiken. Het ligt ook nog eens 3 minuten lopen van het strand! U kunt met uw eigen camper of caravan komen, maar u kunt er ook voor kiezen om een prachtig chalet te huren. U kunt op de fiets, met de auto of te voet de provincie eenvoudig verkennen vanuit onze camping. Daarnaast hebben wij diverse faciliteiten voor uw vermaak. Voor een sportieve middag of ochtend, brengt u een bezoek aan ons fitnesscentrum. Wilt u zich eens lekker ontspannen? Boek dan een heerlijke Chinese massage. Voor de kinderen is er in de vakanties een animatieteam.

Chalet voor vier, vijf of zes personen

Of u nu met uw caravan, camper of tent naar onze camping komt of u een chalet wilt huren voor vier, vijf of zes personen, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale verblijf. Een chalet huurt u het beste in Zoutelande, aan het mooiste strand van Nederland. Vanuit onze camping bent u daar in drie minuten! Ervaar het zelf en boek een comfortabele vakantie bij Camping Weltevreden.

 

 


campersv2

Prijzen camper

Camping Weltevreden heeft 13 camperplaatsen voor u beschikbaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping zoals stroom, watertappunten, sanitairvoorzieningen, WiFi en onze nieuwe broodboetiek. De prijs is €18 per nacht tot 8 november. Vanaf 8 november €15 per nacht de hele winter door. 

20-01-07  3

Herfstvakantie

Herfstvakantie aan de kust? Dit kan op Camping Weltevreden in Zoutelande, met volop wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving. Vanaf 19 September is de prijs voor een kampeerplaats €95,- per week. Klik hier voor een reservering.

 

 

 

 

voorjaar2

Genieten aan zee

De zee is elke dag anders! Heerlijk in de zon aan zee of een stevige strandwandeling maken met storm. Camping Weltevreden ligt 300 meter van zee aan de voet van de duinen. Op de camping hoort u de zee en de schepen die er varen. De camping biedt ook volop mogelijkheden voor strandvissen. Achter Camping…

Details

foto 29

Beste strand van Nederland

Zoover.nl heeft Zoutelande uitgeroepen tot het beste strand van Nederland!

Ook hebben de stranden van Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Domburg en Vlissingen een Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

strandloper

Zoover

Klanten beoordelen camping Weltevreden op de website Zoover.nl een ruime voldoende. Het gemiddelde waarderingscijfer in is een 8,6 en daarmee hebben we een zilveren award behaald Bekijk de recensies!