LET OP FRAUDEURS! Wij werken niet samen met andere boekingswebsites, Facebook of Marktplaats. U kunt alleen via onze website, per mail of telefonisch direct bij ons reserveren. Zoek en boek

DE CAMPING IS VOL

De eerste kampeerplaatsen (zonder hond) zijn op dit moment beschikbaar vanaf 27 augustus. Camperplaatsen zijn ook pas eind augustus weer beschikbaar. Alles wat beschikbaar is vindt u via ZOEK EN BOEK.

Zoek en boek

Persoonlijke aandacht

Dichtbij het strand

Schoon sanitair

Duurzame bedrijfsvoering

Camping Weltevreden in Zoutelande

Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust

Camping Weltevreden in Zoutelande is een gezellige familie- en seniorencamping aan de Zeeuwse kust. De camping is uniek gelegen aan de voet van de duinen en ligt op loopafstand van het mooie zuidstrand en het dorp Zoutelande. Door de zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in het voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren meer dan de rest van het land! Kom gezellig kamperen met je eigen tent, camper of caravan of kies voor één van onze prachtige chalets. Of je nu kiest voor een kort of langer verblijf, bij camping Weltevreden ben je het hele jaar van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie.  

Ontdek Camping Weltevreden

Kamperen aan de Zeeuwse kust

Gezellige camping aan de voet van de duinen